1. West Ham -
Liverpool(-1.0)
St. Etienne - Nice
3.07 S: 10 EW: 27.02
2. Everton -
Arsenal 2.59 S: 10 EW: 22.79
3. Parma -
Napoli 2.30 S: 10 EW: 20.24
4. Cagliari -
Roma
Fiorentina - Udinese
Monaco - Nantes
3.96 S: 10 EW: 34.85
5. Valenciennes -
Lyon 2.50 S: 10 EW: 22.00
1. Liverpool jest w wyśmienitej formie, więc z WHU nie powinni mieć żdanych problemów i wygrać przekonująco. Wygra:
Liverpool
ASSE walczy o podium w
Ligue 1 i jest w niezłej formie. Nice na wyjazdach częściej traci niż zdobywa jakiekolwiek punkty. Wygra:
ASSE
2. Za Arsenalem nie przemawia zbyt wiele czynników. Ostatnio zanotowali m. in. bolesną porażkę z Chelsea. U siebie Everton gra dobrze, regularnie wygrywa. Dla obu drużyn będzie to bardzo ważny mecz, gdyż w tabeli nie ma między nimi wielkiej różnicy. Jest to spotkanie o Ligę Mistrzów. Moim zdaniem wygra:
Arsenal
3. Napoli podbudowane ostatnią wygraną z Juventusem będzie chciało pójść za ciosem i pokonać niezłą Parmę. Parma może i prezentuje się ostatnio nieźle, ale na Napoli nie wystarczy. Wygra:
Napoli
4. Postawiłem na faworytów, którzy nie mogą przegrać takich spotkań. takim drużynom to nie przystoi. Wygrają:
Roma,
Fiorentina,
Monaco.
5. Lyon po ciężkim początku sezonu odbił się i gra coraz lepiej. Valenciennes broni się przed spadkiem, a Lyon walczy o Ligę Europejską. Nie mogą dać sobie wydrzeć punktów jeśli myślą o grze w tych rozgrywkach w kolejnym sezonie. Wygra:
Lyon
Co do kuponów, które postawiłem -- nie siadło tylko Schalke, co nie eliminuje tego kuponu(maxikombi). Reszta siedzi, i jestem blisko wygrania kilkudziesięciu złotych ????