>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy - rafalFCB

R 0

rafalfcb

Użytkownik
Witam,
Ogrywam bukmacherów od około 2 lat, a ogólnie bukmacherką zajmuje się 3 lata ;) Forum śledzę już jakiś czas, jednak dopiero teraz założyłem konto. Postanowiłem również założyć od razu temat, żeby podzielić się z wami swoimi typami. Nie będę grał jakimiś oszałamiającymi stawkami (przynajmniej na początku), ale będę walczył o jak najlepszą skuteczność. Mam nadzieję, że ktoś będzie korzystał z tych typów ;)
Głównie gram piłkę nożną, czasem inne dyscypliny. Wszystkie kursy będą podawane z Totomixa.
Tak więc, zaczynamy !

R 0

rafalfcb

Użytkownik
Kupon #1
Manch.Utd - Chelsea BTTS TAK @1.55 ⛔ 0-0
Fiorentina - Catania 1 @1.50 ✅ 2-1
Granada - Real Madrid 2 @1.35 ✅ 0-1

Bukmacher: Totomix
Stawka: 20 PLN
Kurs: 3.14
Ewentualna wygrana: 55.26 PLN
Stan konta: ⛔ 20 PLN

Manchester United - Chelsea Londyn
Tych zespołów nie trzeba chyba nikomu przedstawiać - dwie klasowe drużyny, które prawdopodobnie będą walczyć do samego końca o pierwsze miejsce w tabeli.
Nie podejmuje się wyzwania, jakim niewątpliwie jest wytypowanie zwycięzcy tego meczu. Takie spotkania mają to do siebie, że może się w nich zdarzyc dosłownie wszystko. Dlatego gram BTTS, co moim zdaniem jest bardzo prawdopodobne.
Obie drużyny przed sezonem zmieniły managerów - na ławce gospodarzy sir Aleksa Fergusona zastąpił David Moyes, zaś do Chelsea powrócił Jose Mourinho. Dwóch zupełnie różnych ludzi i dwa odmienne style gry.
Jeśli chodzi o nieobecnych, to w drużynie gospodarzy trener nie może skorzystać z: Naniego, Javiera Hernandeza i Fletchera. Nie zagra też Ashley Young oraz najprawdopodobniej Nick Powell. Goście zagrają bez, będącego ostatnio w dobrej formie Davida Luiza, nie wystąpi w tym spotkaniu również Tomas Kalas.
Skąd mój typ? W meczach pomiędzy United a Chelsea, pada bardzo dużo bramek. W ostatnich 10 spotkaniach padły 34 bramki ! Siła ofensywna zarówno jednej jak i drugiej drużyny robi spore wrażenie, dlatego myślę, że dzisiejszy mecz będzie obfitował w (oby jak najładniejsze) bramki.
Fiorentina - Catania
Pierwszy mecz w Serie A w tym sezonie. Nowe plany, nowe nadzieje.
Dzisiaj drużyna walcząca o czołowe lokaty - Fiorentina, podejmie na swoim boisku ligowego średniaka, 8. drużynę poprzedniego sezonu - Catanię. Faworytem w tym spotkaniu są gospodarze, którzy dobrze przepracowali okres przygotowawczy. W sparingach całkiem dobre wyniki, jednak bez wielkich rewelacji (4-1 z Gaziantepsporem oraz 7-0 z bliżej nieznaną mi drużyną o nazwie Apollon Limassol). Goście zazwyczaj grają w kratkę, dobry mecz przeplatają trochę słabszym, wygraną z remisem. Jednak mimo wszystko pod koniec plasują się w górnej połowie tabeli. Fiorentina dysponuje dobrymi zawodnikami z przodu i w środku pola (może w końcu szansę gry dostanie Rafał Wolski?). Jest tam duża konkurencja, dlatego każdy wychodząc na boisko, gryzie trawę i nie odpuszcza, żeby wywalczyć miejsce w podstawowej 11.
W tym meczu typuje zwycięstwo gospodarzy, prawdopodobnie skromne, jednobramkowe.
Granada - Real Madrid
Tutaj chyba nie trzeba za bardzo się rozpisywać. Real powinien spokojnie pokonac swojego dzisiejszego rywala. Jednak, jak to już bywa z drużyną z Santiago Bernabeu, nie jest to wcale takie pewne. Podopieczni Mourinho męczyli się z Betisem, przegrywając 1;0 doprowadzili do remisu. Taki wynik utrzymywał się przez dłuższy czas, jednak w końcu udało im się wbić piłkę do siatki i ostatecznie (chyba niezasłużenie) wygrali 2:1. Myślę jednak, że w tym spotkaniu będą chcieli zmazać plamę z ostatniego ligowego spotkania (w międzyczasie rozegrali jeszcze mecz z Al-Sadd, zwyciężając 5;0) i zdołają wygrać w dzisiejszym spotkaniu. Jakby nie było, ostatni mecz przegrali z Boussią Dortmund, 24.04 w LM, dlatego w tym spotkaniu stawiam na gości.

R 0

rafalfcb

Użytkownik
Kupon #2

QPR - Swindon
FC Basel - Ludogorets R.
Burton - Fulham

Bukmacher: Totomix
Stawka: 20 PLN
Kurs: 3.6
Ewentualna wygrana: 63.36 PLN
Stan konta:

QPR - Swindon
Mecz spadkowicza PL z średniakiem League One. Ważny jest fakt, że QPR po spadku nie podłamało się, nie rozsypało. Wręcz przeciwnie - są w dobrej formie i prawdopodobnie planują powrócić do najwyższej klasy rozgrywkowej w Anglii. W pierwszych 4 spotkaniach Championship, odnieśli 3 zwycięstwa i tylko raz zremisowali.
Drużyna Swindon słabo weszła w sezon. Pierwsze 4 spotkania to 1 zwycięstwo, 1 remis i 2 porażki. Na razie uplasowali się w dolnej połowie tabeli i myślę, że tam też skończą sezon.
Za QPR przemawiają statystyki, również ta mówiąca o bezpośrednich spotkaniach. Na przestrzeni ostatnich 13 lat, te dwie drużyny spotykały się 8 razy. 6 razy wygrywali dzisiejsi gospodarze, raz padł remis i raz wygrał Swindon. Tak więc typuję wygraną QPR, może nie okazałą, pewnie skromną ale na pewno wygraną.

FC Basel - Ludogorets R.
Ostatnia runda kwalifikacji do LM. W pierwszym meczu padł wynik 4-2 dla FC Basel. Gospodarze dzisiejszego spotkania w lidze dostosowują się do poziomu pozostałych drużyn. Po 6 meczach i bilans wygląda następująco: 2-3-1. Mimo to jednak, zajmują 4. pozycję w Super League. W poprzedniej rundzie wyeliminowali Maccabi Tel Aviv.
Goście spisują się w lidze bardzo dobrze, po 6 spotkaniach zajmują pierwsze miejsce w najwyższej lidze w Bułgarii. Jednak nie przemawia do mnie ich gra, FC Basel może osiągać słabsze wyniki w lidze, jednak liga w Bułgarii to nie jest najwyższy poziom. Moim zdaniem w dzisiejszym meczu wygrają gospodarze, którzy w pierwszym spotkaniu osiągnęli bardzo dobry wynik, strzelając 4 bramki na wyjeździe. Dzisiaj przewiduje skromne zwycięstwo FC Basel.

Burton - Fulham
Burton to reprezentant League Two, w której po 4 spotkaniach plasuje się na 5. pozycji, z bilansem spotkań 2-2-0. Dzisiaj przyjdzie im się zmierzyć z bardzo trudnym rywalem, na co dzień grającym w PL. Fulham w pierwszy meczy zwyciężyło 1-0 z Sunderlandem, ostatnio przegrali jednak z Arsenalem 1-3. Mimo ostatniej porażki jestem pewien dzisiejszego zwycięstwa gości, ponieważ są oni o kilka klas lepszym zespołem i po prostu muszą ten mecz wygrać.

Do góry Bottom