aka-shakal
Użytkownik
Pamiętam jak kiedyś prowadziłeś swój temat i bodajże prawie cały rok byłeś na plusie, a wszystko później straciłeś w jednym miesiącu grudniu. Był to zysk około 2000 zł.Miesiac piekny!
Musze popracowac nad odpowiednim stawkowaniem bo to nie jest moja mocna strona.
POZDRAWIAM RADULA
ps. powoli powoli bo Vipow pukam
Po pierwsze jest sukces, bo już zauważyłeś swój problem w obstawianiu, a to się ceni, że w ogóle go dostrzegłeś.
Po drugie miałeś to zmienić, ale to były jedynie puste słowa rzucone na wiatr. Nic nowego tak naprawdę nie zrobiłeś (musiałeś dużo przegrać, żeby znowu przejrzeć na oczy, stąd też nowy temat z nową taktyką i szczerze to bardzo dobrze zrobiłeś podejmując taką decyzję!) - weź to pod uwagę jeżeli chcesz udoskonalić swoje typowanie. Posłużę się tutaj drugim cytatem z mojej sygnatury:
Twoim problemem jest olbrzymi wachlarz stawek, tak po prostu nie można grać. Raz kupon za 150 zł, a raz za 2000 zł. Kupon za 7,5% największej stawki, lub jak kto woli kupon za 1333% najmniejszej. Olbrzymi rozrzut!Albert Einstein - Szaleństwem jest: "Robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów."
Zwiększanie stawki nie zwiększa pewności typu, ani skuteczności . Zwiększa jedynie poniesione RYZYKO!
Pozdrawiam i cieszy mnie to, że otworzyłeś swój nowy temat z płaską stawką. Będę śledził uważnie! Robisz kawał dobrej roboty na tym forum RADULA.
Teraz nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci tylko powodzenia w typowaniu!