:hokej:Szwecja - Finlandia 1:6// pierwszy gol w drugiej tercji
typ: poniżej 0.5 goli pomiędzy 0:01-09:59 kurs: 1.75
Napoli - Inter (1:1) 1:1gol w 45 minucie, pech.
typ: poniżej 1.5 goli w pierwszej połowie kurs: 1.50
stawka: 2.00 PLN kurs: 2.61 możliwa wygrana: 5.22 PLN
Kupon #72
????Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies 105:90
typ: drużyna gości poniżej 92.5 punktów kurs: 1.90 stawka: 5.00 PLN kurs: 1.90 możliwa wygrana: 9.50 PLN
kolejny raz nie chce się robić statystyk. źle, bardzo źle.
rozliczę to innym razem.
2011-05-16 dwa kupony na świetnie zapowiadający się mecz NBA. obecność przez telewizorem obowiązkowa. Bulls vs Heat. mam nadzieję, że byki zapłoną.
Kupon #73
????Chicago Bulls - Miami Heat // Carlos Boozer - Chris Bosh103:82 // 14:30
typ: najwięcej punktów C Boozer kurs: 2.05 stawka: 2.50 PLN kurs: 2.05 możliwa wygrana: 5.12 PLN Bosh chyba pierwszy raz w sezonie rzucił więcej punktów od Wade i Lebron'a.
2011-05-18 w związku z tym, że kursy na finał LE mogą spaść podaję już teraz. przewidziałem pięć kuponów na to wydarzenie. mecz ten traktuję jako specjalny przez co jutro będzie więcej kuponów niż siedem. powodzenia!
Kupon #90 FC Porto - Sporting Braga 1:0
typ: 1(regulaminowy czas gry) kurs: 1.50 stawka: 5.00 PLN kurs: 1.50 możliwa wygrana: 7.50 PLN ciekawe zdarzenie na expekcie. kurs na wygraną Porto to 1.45, a na wygraną w regulaminowym czasie gry 1.50. minimalnie wyższy, ale zawsze.
noc wypadła bardzo dobrze. kilka kuponów na tenis. Kupon #99
????Maria Kirilenko - Laura Pous Tio 2:1
typ: 1 kurs: 1.55 stawka: 2.00 PLN kurs: 1.55 możliwa wygrana: 3.10 PLN
budżet trochę podreperowany. wtopa na finale LE, zdecydowanie za duża wiara w Porto, 4.50 PLN poszło na durne zakłady.
kupony specjalne będą rozliczane osobno. nie biorę ich pod uwagę przy dziennym rozliczaniu.
:!:kupony specjalne:!:
na Expekcie pojawiły się dzisiaj zakłady na zwycięzców RG. zapowiada się pasjonujący turniej.
Kupon #103
????Zwycięzca French Open Women 2011
typ: Maria Sharapova kurs: 8.00
stawka: 2.00 PLN kurs: 8.00 możliwa wygrana: 16.00 PLN od lat jestem wiernym fanem gry, urody i nóg Marysi. w tym sezonie rozkręca się z każdym turniejem. wreszcie więcej uwagi poświęca tenisowi, a nie reklamie. powinna nieźle wypaść na tym turnieju, a z pomocą szczęścia, drabinki, dobrego nastawienia może dotrzeć do finału. z resztą nie ma co analizować. Grand Slam, WTA i logika?
Kupon #104
????Zwycięzca French Open 2011
typ: Novak Djokovic kurs: 2.25
stawka: 2.00 PLN kurs: 2.25 możliwa wygrana: 4.50 PLN każdy widzi jak gra Novak. dwa razy ograć Nadala, 2:0, na mączce w tym raz na jego ziemi to nie lada wyczyn. jeszcze rok temu brzmiało by to co najmniej niewiarygodnie. brakuję mu 7 wygranych do pobicia rekordu zwycięskiego streak'u. innymi słowy jeżeli wygra ten turniej rekord jest jego. owszem każda passa się kiedyś kończy, ale dlaczego ten rekord nie miałby być w końcu złamany? wszystko przemawia za Djokovicem. forma, morale, kondycja. uwielbiam jego grę. trzymam kciuki bardziej za Novaka niż za kupon.
Kupon #105
????Zwycięzca French Open 2011
typ: Roger Federer kurs: 20.00
stawka: 1.00 PLN kurs: 20.00 możliwa wygrana: 20.00 PLN kupon przeciwstawny do poprzedniego, ale ten 1.00 PLN można zaryzykować. dlaczego Fedex? oczywiście wydaję się to mało logiczne. forma średnia, żeby nie powiedzieć słaba. ostatnio nic znaczącego nie wygrał. psychicznie na pewno rewelacji nie ma. brak pozytywnych impulsów. mam nadzieję, że za tym wszystkim kryję się wielkie ALE. Federer nie zwykł źle wypadać w wielkich szlemach. wyjątkowo się na nie mobilizuję. słuchy o tym, że Roger się skończył, to już nie ten sam zawodnik, bla bla bla mogą dać mu dodatkowego kopa. Fedex potrafi wpaść w trans. grać tak jak za najlepszych lat. osobiście nigdy mu nie kibicowałem, ale tym razem życzę mu finału.
ciekawa noc, ale do oglądania. mimo to wyselekcjonowałem kilka wydarzeń. powodzenia!
Kupon #106
????Chicago Bulls - Miami Heat // Najwiecej punktow Lebron James - Dwayne Wade 75:85 // 29:24
typ: najwięcej punktów Dwayne Wade kurs: 2.06
stawka: 5.00 PLN kurs: 2.06 możliwa wygrana: 10.30 PLN nie wierzę w to, że panowie zagrają tak kiepsko jak ostatnio. jeżeli Miami chce wygrać Bosh nie może rzucać więcej niż oni we dwójkę. LeBron podobno chory i z gorączką. poza tym Dwayne dość często rzucał więcej od swojego kolegi. kurs zacny, trzeba skorzystać.
Kupon #107 Stany Zjednoczone - Japonia2:0
typ: 1 kurs: 1.50 stawka: 3.00 PLN kurs: 1.50 możliwa wygrana: 4.50 PLN
Kupon #108 Meksyk - Costa Rica 3:0
typ: 1 kurs: 1.25
????Chicago Bulls - Miami Heat // Najwiecej punktow Luol Deng - Chris Bosh 75:85 // 13:10
typ: najwięcej punktów Chris Bosh kurs: 1.75 stawka: 2.00 PLN kurs: 2.19 możliwa wygrana: 4.38 PLN Bosh zagrał ostatnio świetny mecz, naprawdę się wyróżniał. spokojnie powinien sobie poradzić z Luol Deng.
oczywiście piłka nożna zawarta w zakładach to mecze pań.
niestety noc na . NBA to w dużej mierze loteria. współczuję wszystkim grającym over albo zwycięstwo Bulls.
ostatnimi czas nie grałem nic poza singlami i dublami, ale tym razem spróbuję. noc odrobiona. typy weszły gładko. na pewno pomógł krecz Wickmayer. różnie tam mogło być.
szukałem, szukałem i znalazłem ryzykowny dubel na ligę duńską. grane za niską stawkę. kurs wysoki. prawdopodobieństwo wejścia na pewno jakieś jest. chociaż dwa handi na jednym kuponie rzadko wchodzą. mimo to spróbuję.
Kupon 112 OB - AC Horsens 3:3
typ: 1(-1.0) kurs: 2.80 FC København - FC Midtjylland 5:2
typ: 1(-1.0) kurs: 2.60 stawka: 2.75 PLN kurs: 7.28 możliwa wygrana: 20.02 PLN ostatni raz gram ligę o której mam małe pojęcie.