>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Puppka!@#$%^

pawacki 5,6K

pawacki

Użytkownik
Kupon LE
⚽PSV - Hapoel Tel Aviv TYP 1
⚽Lazio - Zürich Typ 1
⚽Twente - OB Typ 1
⚽Schalke 04 (0) - AEK Larnaca (1) Typ 1
⚽Fulham (0) - Wisla Krakow (1) Typ 1
AKO-4,59
Stawka-40 zł
Ewentualna wygrana-183,60 zł

pawacki 5,6K

pawacki

Użytkownik
????Bartoli-Medina Garrigues Anabel under 19 gemów -( kurs 1,65)
????Lisicki-Hantuchova 1 ( kurs 1,54)
Stawka-40 zł

pawacki 5,6K

pawacki

Użytkownik
ATP FINAŁ
Federer-Nishikori under 20,5 g (kurs 1,66)
Stawka-100 zł
Ewentualna wygrana-166 zł
Dziś Ferdex gładko i przyjemnie zdobywa tytuł.

pawacki 5,6K

pawacki

Użytkownik
Ekstraklasa
⚽Cracovia-Wisła typ Van der Biezen strzeli (Cracovia)
kurs-3,25
Stawka-15 zł
Ewentulana wygrana-48,75 zł
jakaś laga pójdzie i być może wysoki Koen coś ustrzeli ,zaczyna w &quot;11&quot; i musi pokazać że na nią zasługuje

pawacki 5,6K

pawacki

Użytkownik
Ekstraklasa
⚽Cracovia-Wisła typ Van der Biezen strzeli (Cracovia)
kurs-3,25
Stawka-15 zł
Ewentulana wygrana-48,75 zł
jakaś laga pójdzie i być może wysoki Koen coś ustrzeli ,zaczyna w &quot;11&quot; i musi pokazać że na nią zasługuje
✅✅Ah ten mój nos trenerski ????

pawacki 5,6K

pawacki

Użytkownik
tym razem coś z niższej półki tenisa czyli chellenger w Bueonos Aires
????Kuznetsov-Junqueira typ 1 ( kurs 2,30)
Stawka-100 zł
Ewentualna wygrana -230 zł

Otrzymane punkty reputacji: +4
pawacki 5,6K

pawacki

Użytkownik
CHALLENGER - SINGIEL: Genewa (Szwajcaria), ziemna
????Sadecky-Zverev typ 1 ( kurs 3,00)
????Lammer-Fisher M typ 1 ( kurs 1,20)
AKO-3,60
Stawka-10 zł
Ewentualna wygrana-36 zł
Za dużo wpadek ostatnio trzeba będzie powoli odbudować fundusze jeśli nie wejdzie to robię krótką przerwę

pawacki 5,6K

pawacki

Użytkownik
Sporty Zimowe czas zacząć W sobotę rozpocznie się nowy sezon Pucharu Świata w biegach narciarskich. Pierwsze zawody odbędą się w norweskim Sjusjøe.
Dotychczas w tym miejscu nie odbywały się bowiem żadne zawody, w których brałaby udział.
- Nie znamy tych trasach, nigdy nie byliśmy w tym miejscu – podkreśla trener Wierietielny.
Organizatorzy już kilka dni temu zapowiedzieli, że przygotują trasę bardzo trudną. Co to może oznaczać?
- Trudno mi się wypowiadać, ale wydaje mi się, że jej trudność może polegać przede wszystkim na tym, że będą mieli mało śniegu i dlatego usypią pętlę na małej przestrzeni czyli z wieloma trudnymi zakrętami. A czy trasa naprawdę będzie taka trudna, to zobaczymy na zawodach – podkreśla szkoleniowiec.
W ubiegły weekend Kowalczyk wygrała trzy biegi zaliczane do Pucharu FIS w fińskim Muonio. Choć sztab szkoleniowy trzykrotnej zwyciężczyni Pucharu Świata podkreśla, że nie jest to jeszcze szczyt formy.
Najbardziej emocjonująco zapowiadają się pojedynki Kowalczyk z jej największą rywalką Norweżką Marit Bjoergen.

Plan Zawodów:
Piątek
Kl. 10:00 - 14:00 oficjalny trening
Sobota
Kl. 11:30 10 km dowolny pań. ( 3 x 3,30 km )
Kl. 13:15 15 km dowolny panów. ( 4 x 3,75 km )
Niedziela
Kl. 11:30 4 x 5 km sztafeta pań. ( 2 x 2,5 km )
Kl. 13:15 4 x 10 km sztafeta panów.( 4 x 2,5 km )
WIDOCZKI W Sjusjøen

Tu jesteśmy

pawacki 5,6K

pawacki

Użytkownik
Profil Trasy pań

w Sjusjøen zapowiada się ogromne przyjęcie ,kibiców zachęcać ma darmowe wejście oraz ich główne gwiazdy.

Warunki trudne, ciężki śnieg z armatek trasa techniczna

Główna faworytka oczywiście Marit Bjørgen moim zdaniem jest duża szansa że wygra z przewagą 10-20 sekund a taki specjalne zakłady oferuje bukmacher betsafe tak więc oto mój pierwszy typ
Przewaga zwyciężczyni 0.0-19.9 seconds kurs 4,85 ⛔ skończyło się w okolicach 27 sekund
Stawka-15 zł
Ewentualna wygrana-72,75 zł
Kolejny kupon jaki zagrałem jest rywalizacja
Anna Haag-Maria Rydqvist typ 1 ( kurs 1,55) ⛔ 0,1 setna..
Justyna Kowalczyk-Therese Johuag typ 2 ( kurs 1,75) ✅
AKO-2,71
Stawka-50 zł
Ewentualna wygrana-135.50 zł
Tereska cały okres przygotowawczy poświęciła górnym partią mięśni aby wykorzystać maksymalną siłę z ramion oraz stała się drobną dziewczynką te atuty mogą pozwolić na walkę myśle nawet o podium ,Justyna spokojnie zaczyna sezony i myślę żę tym razem będzie podobnie o podium będzie ciężko.Co do drugiej pary inna półka Haag jest lepsza pokazała to tydzień temu i mam nadzieje że pokaże to również dziś ????
Moje dwie główne faworytki!

pawacki 5,6K

pawacki

Użytkownik
Od teraz będę skupiał się na sportach zimowych szczególnie na trzech moich ulubionych czyli Narciarstwo Biegowe,Biathlon oraz Skoki Narciarskie.Będe próbował dobrze dobierać typy oraz podpierać to dobrymi argumentami,jeśli nie będzie wychodzić zamknę temat żeby wam nie &quot;mieszać&quot; w głowach ????
Pozdrawiam Paweł(Pawacki)

Anna &lt;3

pawacki 5,6K

pawacki

Użytkownik
Narciarstwo Biegowe
W ten weekend będziemy obchodzić drugie wydanie Kuusamo mini-tour, lub Ruka Triple, jak został nazwany. W ubiegłym roku wygrała tour Bjørgen
Ja natomiast skupiam się na piątkowych sprintach oto wyniki z 2010 roku

i w tym roku również jest główną faworytką.

Trzy starty w Kuusamo składają się na minicykl Ruka Triple. Łącznie będzie można w nim zdobyć aż 350 punktów do klasyfikacji generalnej PŚ, po 50 za zwycięstwo w każdej z konkurencji i 200 za triumf w całej imprezie
Z powodu wyjątkowo ciepłej jesieni również Finowie zmagają się z deficytem śniegu. Zawody jednak nie są zagrożone,jedyna rzecz,która może przeszkadzać to chłodny wiatr

Program zawodów PŚ w biegach narciarskich w Kuusamo:
kobiety:
piątek - sprint techniką klasyczną
sobota - 5 km techniką dowolną
niedziela - 10 km na dochodzenie techniką klasyczną

Może teraz więcej słów o faworytkach ????
Czarnym koniem będzie Randall,która ma mocny początek sezonu,więc nie zdziwiłbym się, zobaczyć ją w finale w piątek po południu.Powalczyć powinny też Kowalczyk, Kalla, Saarinen i Jacobsen ,zaskoczyć w czołówce mogą również Prochazkova oraz Falla
kilka moich typów
Kikkan Randall - Celine Brun-Lie typ 1 ( kurs 1,55)
Aino Kaisa Saarinen - Charlotte Kalla typ 2 ( 1,95)
Ingvild Flugstad Østberg - Kerttu Niskanen typ 1 ( kurs 1,75)
AKO-6,31
c.d nastąpi ????

pawacki 5,6K

pawacki

Użytkownik

Sprinty techniką klasyczną
Mam problemy z kontem bankowym i musiałem zagrać w &quot;ziemniaku&quot; mamy tam troszkę ubogą ofertę na godzinę dzisiejszą ale coś musiałem wybrać więc zagrałem
Skofterud-Kristoffersen typ 1 ( kurs 1,50)
Saarinen-Prochazkova typ 1 ( kurs 1,90)
AKO-2,85
Stawka-20 zł
Ewentualna wygrana-50,20 zł
Typami wzoruje się ostatnimi występami zawodniczek gram w totolotku.
Saarinen dobry występ w sztafecie,natomiast Słowaczka zawsze czuje się dobrze w sprintach jest to jej koronna dyscyplina lecz ostatnie zawody w Muonio pokazały iż Prochazkova jest w kiepskiej formie..wiem wiem to był tylko przygotowania do sezon lecz cieżko jej będzie pokonać Saarinen,która będzie chciała się pokazać i być może zrobić małą niespodzianke kibicom ,co do rywalizacji Norweżek Skofterud w dobrej formie lubi startować w Kuusamo rok temu 10 miejsce natomiast Kristoffersen zawsze daleko w okolicach 30 miejsca ???? myślę że będzie dobrze ze stawką jeszcze nie szaleje

SUOMI!

pawacki 5,6K

pawacki

Użytkownik
Slalom pań w Aspen
Organizatorzy musieli przygotować sztuczny stok ,śnieg z armatek jest twardy ,warunki dosłownie kiepskie lód i jazda
Slalom konkurencja techniczna lecz tu będzie dużo niespodzianek
Oto lisa startowa

a teraz kilka propozycji
Maria Höfl-Riesch - Lindsey Vonn typ 1 ( kurs 1,72) 3-DNS
w tej parze zwróciłbym uwagę na numery startowe,które są bardzo ważne w slalomie Maria wystartuje z 3 czyli na samym początku dobra trasa natomiast Lindsey z numerem 16 będzie miała gorzej to już daje przewage Niemce
Tanja Poutiainen - Tina Maze typ 1 ( kurs 1,75) 4-12
Tina nigdy nie jezdziła w Aspen dobrze slalomy ta trasa nie jest dla niej ,Tanja natomiast osiąga zawsze świetne rezultaty stała tu już 4 razy na podium w slalomie tutaj osiąga sympatyczne wyniki i myśle że spokojnie wygra w tym pojedynku
Stawka-15 zł
AKO-3,01
Ewentualna wygrana-45,15 zł

pawacki 5,6K

pawacki

Użytkownik
Stwierdzam jednak że rywalizacja pomiędzy
Maria Höfl-Riesch - Lindsey Vonn typ 1 ( kurs 1,60)
to w miarę pewny typ i zagram singla jeszcze
ze Stawką 70 zł
Ewentualna Wygrana-112 zł

Do góry Bottom