Witam, wracam po dłuższej przerwie do prowadzenia tematu, który ma za zadanie bardziej przygotować się do danego typu, będe starał podawać się dobre typy opartą analizą.Dużo osób ma tak że podpala się na dany typ lub wciąga się w granie "
live" gdzie można uzyskać szybki zysk lecz nie zawsze kończy się powodzeniem, mój temat ma za zadanie wyciągać typy, które moim zdaniem będą bardzo owocne.Zapraszam do śledzenia mojego tematu.
Pierwszym moim kuponikiem będzie dubelek.
Unibet
Jeśli pozwolicie porównam sobie ekipe z
Chile do drużyny Hiszpańskiej, grają one długo piłką dlatego zawsze maja wysokie posiadanie piłki.
Holandia ma troszkę inny styl jest to drużyna która, gra szybko uruchamia jednym podaniem swoich napastników oraz zbytnio nie rozgrywa długo piłki dlatego linia 59 % jest moim zdaniem za duża co pokazują statystki poniżej.
Kolejnym spotkaniem jakie wybrałem jest linia posiadania Chorwacji gdzie również wydaje mi się że ta linia jest za duża, dwa zespoły,które dzisiaj muszą wygrać.Kamerun prawdopodobnie nastawi się na kontry bo mają szybkich zawodników w dodatku nieźle się zastawiają dlatego czasem może to sprawiać trudność Chorwacjii.Myśle że to będzie pojedynek cios za cios a posiadanie utrzyma się w okolicach 50 %
GOOD LUCK