>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Puppka!@#$%^

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
Kupon#5 (betsafe) ⛔
:siata:polska-Bułgaria

Typ-Polska -1,5 ( kurs 1,30)

:siata:Brazylia-Rosja
Typ-Rosja ( kurs 1,77)

AKO-2,30
Stawka-100 zł
Ewentualna wygrana-230 zł
Kupon#6 (betsafe)⛔
Kajakarstwo panów C-1
Złoty Medalista
Typ-Michal Martikan ( kurs 3,50)
Stawka-30 zł
Ewentualna wygrana-105 zł

Wielka postać tego sportu już w wieku 17 lat został mistrzem olimpijskim.W eliminacjach zajął pierwsze miejsce lecz po pierwszym zjedzie znajdował się pod ścianą ponieważ ominął bramke ( kara + 50 sekund) i zajmował odległe pozycje, drugim przejeżdzie pokazał klasę mimo że znajdował się w trudnej sytuacji pojechał bardzo dobrze i wygrał,to pokazuje jak mocny jest psychicznie mimo że ten sport jest troszkę loterią stawiam tutaj na naszego sąsiada po dobrym kursie.
Atlanta 1996
  • C-1 slalom - złoto

Sydney 2000
  • C-1 slalom - srebro

Ateny 2004
  • C-1 slalom - srebro

Pekin 2008
  • C-1 slalom - złoto

Kupon#7(betsafe)
Koszykówka panów
????Rosja-Chiny
Typ Chiny + 16 pkt (kurs 1,90)⛔ dużo nie potrzebnych strat ????
Stawka-100 zł
Ewentualna wygrana-190 zł

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
Kupon 10#(betsafe)
Tunezja-Usa
Typ:Kevin Durant powyżej 20.5 (kurs 1,85) 13 pkt ⛔
Stawka-50 zł
Ewentualna wygrana-92,50 zł
Nie ma potrzeby aby na fazę grupową z ogórkami wychodzili najlepsi zapewne trener da znów pograć Kevinowi a ten spokojnie powinien linie ogarnąć.

Otrzymane punkty reputacji: +6
pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
Kupon 11#
Women&#39;s 200m Individual Medley

▶Leverenz-Rice
Typ:Laverenz ( kurs 1,75)✅ ???? za medal!
Stawka-300 zł
Ewentualna wygrana-525
Rice troszkę przereklamowana zawodniczka na tych Igrzyskach słabe czasy w eliminacjach i półfinałach a jednak bukmacherzy w nią wierzą,za przeciwniczkę w parze będzie mieć młodą zawodniczkę ekipy Usa Laverenz,która notuje od niej lepsze czasy i myślę że może powalczyć o medal.
Wiadomo mam na uwadze że Rice to mistrzyni i zdobywczyni wielu medali ale tak jak wspomniałem wchodzi nowa era zawodników i trzeba się do tego przyzyczaić,pokazał to wczoraj Biedermann a nawet pokazuje to Phelps.

Czasy:
Eliminacje 2:10.63-Laverenz 2:12.23 -Rice
Półfinały 2:10.06-Laverenz 2:10.80 -Rice
Finał o godzinie 21:43

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
Kupon 12#
Miałem już nic nie grać szczególnie że w grze mam jeszcze kupon 10 lecz postanowiłem po takim pięknym dniu jeszcze jeden kupon dołożyć.
Tunezja-Usa
Typ: I kwarta - Tunezja Handicap ( 15 : 0) (kurs 1,85)✅
▶izzy Tunezja mało brakowało a by kwartę wygrała.
Stawka-50 zł
Moim zdaniem Usa nie rozpocznie tego meczu z wielkim impetem będą się nakręcali z minuty na minute lecz po pierwszej kwarcie handi nie powinno być pokryte.
Na bank będą chcieli zbadać zespół z afryki.

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
Kupon 13#(betclick)
????Chorwacja-Czechy
Typ:Czechy -6.5 (kurs 1,85) ✅
Stawka-200 zł
Ewentualna wygrana-370 zł
Idealny mecz dla Czeszek aby się przełamać,rywal z najniższej europejskiej półki podczas IO debiutant dostający od każdego solidny łomot.
Czechy zagrają dziś bardzo ważne spotkanie aby utrzymać się w walce o ćwierćfinał muszą pokonać zespół z Chorwacji.
Statystyki:

Bardzo ważny czynnik,który powoduje iż Czeszki grają słabo,mimo świetnej obrony skuteczność stoi na fatalnym poziomie wystarczy iż ją minimalnie nawet poprawią a powinny spokojnie pokryć niską line handi.

Otrzymane punkty reputacji: +6
pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
Kupon 14 #(expekt)
Piłka Ręczna
▶Korea Południowa-Norwegia
Typ:Całkowita liczba goli pomiędzy 0:00-09:59 minutą poniżej 8,5 pkt ( kurs 1,65) ✅ 4-4 ????

Stawka-120 zł
Ewentualna wygrana-198 zł
Twarda obrona oba zespoły z niej słyną dlatego myślę że w pierwszych minutach ciężko będzie coś trafić,mam świadomość iż Korea gra bardzo szybko w ataku lecz linia moim zdaniem jest wysoka.
START-10:30

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
Kupon 16# (expekt)
Siatkówka Kobiet
Rosja-Algeria
Typ:Over 112,5 pkt ( kurs 1,85)⛔ szkoda pierwszego seta ???? 111 pkt
Stawka-150 zł
Ewentualna wygrana-277,50 zł
Spokojna linia myślę że nie będą Ruskie się tak spinać żeby gromić zespół afrykański.

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
Kupon 20#
????Chiny-Australia
Typ: Yi Jianlian powyżej 19,5 pkt (kurs 1,85) ⛔Jestem zły,po pierwszej połowie bardzo obiecująco potem tak jakby odpuścił.
Stawka-100 zł
Ewentualna wygrana-185
Stawka-100 zł
Gwiazda drużyny Chińskiej nie powinna mieć problemu z przekroczeniem tej lini,szczególnie że zespół z Australii traci dużo punktów w obronie
Yi pokazał że potrafi grać przeciwko Hiszpanom rzucił 30 pkt.

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
Kupon 22#
Nie ma co się poddawać
????Brazylia - Federacja Rosyjska
Typ:Tiago Splitter powyżej 12,5 pkt ( kurs 1,85)
Stawka-50 zł

Linia mała podkoszowy się po przepycha połapie kilka fauli i powinno być ok.

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
Kupon 23#
????Usa-Nigeria
Typ:Nigeria poniżej 63 punktów ( kurs 1,85)
Stawka-250 zł
Ewentualna wygrana-462,50 zł
Trener Krzyżewski zabrał do Londynu taką paczkę aby nie tylko było efektownie ale żeby działała również defensywa ucząc się na błędach jakie popełnili w 2004 roku.
Mecze USA
Tunezja zdobyła 63 punkty dzięki dobrym rzutom za 3trzy punkty walka przy tablicy im nie wychodziła
Francja to już świetna europejska drużyna i strata 71 punktów
Dziś zmierzymy się z Nigerią która..popatrzcie sami

Chciałbym tutaj zwrócić uwagę rzutów za 3 punkty,które mogą uratować Nigerie przed blamażem lecz nie wygląda to kolorowo stąd wysoka moim zdaniem linia 63 punktów wątpie żeby była przekroczona.
Let&#39;go USA!

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
Kupon 24#
Koszykówka Argentyna-Nigeria
Typ:Nigeria poniżej 68,5 pkt ( kurs 1,85) expekt
Stawka-100 zł
Ewentualna wygrana-185 zł

Nigeria miała okazje raz tą linie przerzucić w meczu z Usa która,dała się jej rozbrykać to był raczej show niż mecz,moim zdaniem dzis wróci wszystko do normy i z 60 ona nie wyjdzie.

Do góry Bottom