>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy piłkarskie by BigMoney

bigmoney 6

bigmoney

Użytkownik
Witam serdecznie!

Od dnia dzisiejszego w tym dziale będę publikował typy piłkarskie, które sam gram i od dłuższego czasu przynoszą mi jedno z dwóch źródeł dochodu w moim życiu (pierwszym jest oczywiście praca). Nie będę się jednak w tym momencie chwalił swoją skutecznością, ponieważ sami z czasem ją ocenicie moją działalność.

Typy będą się pojawiać stosunkowo rzadko. Jest to uzależnione od oferty tzn. są tygodnie kiedy nie gram nic, a są tygodnie w których gram przykładowo po 5-7 typów. Wykazuję teorię, że aby odnieść sukces to nie można grać nic na siłę, a jedynie dobrze przeanalizowane spotkania dzięki czemu maksymalnie staramy się ograniczyć ryzyko porażki.

Teraz system grania: posiadam kapitał w kwocie 20 000zł i na każdy typ przeznaczam płaską stawkę w wysokości 1000zł. Wszystkie zakłady gram jako single u 2 bukmacherów w zależności od kursów i oferty: Sbobet i PinnacleSports (nie posiadają indywidualnych limitów stawek). W przypadku tego pierwszego konto jest prowadzone w Euro, ale za każdym razem przeliczam równowartość waluty do 1k PLN.

Statystyki będę robił każdego dnia kiedy rozgrywany był mecz przeze mnie wytypowany (bilans W-L oraz +/- zł). W razie dodatniego bilansu na koniec miesiąca, następuje moja wypłata pieniążków od w/w bukmacherów, więc również tutaj z pierwszym dniem miesiąca bilans będzie zawsze wyzerowany i liczony od nowa.

Dzisiaj pierwsze typy na weekend! Oczywiście zachęcam wszystkich do zadawania pytań czy pisania komentarzy w moim dziale ;)

Otrzymane punkty reputacji: +5
bigmoney 6

bigmoney

Użytkownik
24-05-2014 godz. 14.00
Niemcy- Liga Regionalna Zachód
Mecz: Lotte-Bochum II
Typ: 1
Kurs: 1.57
Bukmacher: Sbobet
Stawka: 1000 zł

bigmoney 6

bigmoney

Użytkownik
31-05-2014 godz. 20.30
Irlandia- Dywizja 1
Mecz: Longford-Shamrock 2
Kurs: 1.438
Bukmacher: PinnacleSports

edit: zmiana daty meczu na 31.05.

bigmoney 6

bigmoney

Użytkownik
31-05-2014 godz. 20.30
Irlandia- Dywizja 1
Mecz: Longford-Shamrock 2
Kurs: 1.438
Bukmacher: PinnacleSports

edit: zmiana daty meczu na 31.05.
Nie ogarniam, bo mecz został jednak rozegrany dzisiaj. Najpierw podawali datę 30.05., potem zmieniono na 31.05. i okazało się, że mecz został rozegrany już w piątek. Co za zdziwienie kiedy otworzyłem live score. Ważne, że zwycięsko ;-)

FT 6:0 ✅✅✅

Bilans typów w maju: 4-1

Bilans wartościowy w maju: ✅ 1455zł

bigmoney 6

bigmoney

Użytkownik
PODSUMOWANIE TYPÓW W MAJU

Bilans typów w maju: 5-1

Bilans wartościowy w maju: ✅ 1965zł

Z dniem dzisiejszym następuje moja wypłata od bukmachera, a bilans liczony jest tutaj od zera.

bigmoney 6

bigmoney

Użytkownik
01-06-2014 godz. 18.00
Norwegia- Dywizja 2 - Grupa 1
Mecz: Asker-Notodden
Typ: Asker +0,5
Kurs: 1.69
Bukmacher: Sbobet

Otrzymane punkty reputacji: +1
piotrek2308 2

piotrek2308

Użytkownik
Mam takie jedno pytanko, zwycięską drużynę wybierasz w oparciu o statystyki czy może oglądasz wszystkie ligi i wybierasz drużynę kierując się aktualną formę czy też nastawieniem psychicznym drużyny przed meczem?

bigmoney 6

bigmoney

Użytkownik
Mam takie jedno pytanko, zwycięską drużynę wybierasz w oparciu o statystyki czy może oglądasz wszystkie ligi i wybierasz drużynę kierując się aktualną formę czy też nastawieniem psychicznym drużyny przed meczem?
Wszystkich lig niestety nie jestem w stanie oglądać, tym bardziej takich niszowych jak II czy III ligi skandynawskie. Przy wyborze typów uwzględniam jednak cały szereg czynników m.in. te co wymieniłeś czyli statystyki, aktualna forma, h2h oraz wiele innych.

Do góry Bottom