kessler
Użytkownik
Masz rację, nie zauważyłem tego. Poprawiłem to już na poście i znowu zabrakło jednego punktu.Na livesports.pl jest 88:72, więc nie wszedł.
Pozdrawiam
Staty 6/4
Masz rację, nie zauważyłem tego. Poprawiłem to już na poście i znowu zabrakło jednego punktu.Na livesports.pl jest 88:72, więc nie wszedł.
Pozdrawiam
Atakowali cały mecz. I znowu plus i to po kursie 2,40W ostatniej minucie wygrali <3
Dobrze napisanewitaj czy twoj system 1-3-2-6 opiera sie na granie kursow 2.0 czy obojetnie .podawales ze 1j tj100zl a grasz roznie ciezko wyczaic za jakie stawkowanie grasz.mozesz opisac twoj system gry?
Nie stawiam ostatnio tym systemem, bo to trzeba być regularnym i sumiennym. Tu wrzucam swoje wszystkie typy. Jak gram system 1-3-2-6 to nie stawiam po kursie 2.00 tylko po 1.83 średnio ale pracuje stawką żeby zysk i kolejne progi były zachowane. Jak chcecie mogę zrobić temat gdzie polecę tylko systemem i jest duży procent że będzie zysk. Bo już 2 razy przerobiłem go i skończyłem na 12! Ale nie wiem czy gra ktoś ze mną w ogóle.Dobrze napisane