>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Over/Under po analizie

kessler 63

kessler

Użytkownik
Dałem remis na mecz Arabia Saudyjska-Tajlandia po kursie jeszcze 3,50 teraz jest 2,60! Ale to trudny bet i nie chce go w mojej statystyce

kessler 63

kessler

Użytkownik
Zaczynam od nowa. Wypłaciłem dziś pieniądze co zarobiłem ostatnio
Skończyłem 8✅/4⛔ więc całkiem spoko.

Grajcie podobnymi stawkami do mnie bo jade systemem.

1. Koszykówka
USA: WNBA Godzina: 1:00
Indiana Fever K -New York Liberty K
Typ: UNDER 162,5 pkt.
Kurs: 1,43
Stawka:92 złł

⛔⛔

kessler 63

kessler

Użytkownik
Mam nadzieje że na Radwańskiej i Meksyku zarobie bo w niedziele rozpoczynają się eliminacje mistrzostw świata w piłkę nożna i mam 3 kupony na to gotowe:
BET 8
Kupon numer 1.
-Walia- Mołdawia
Typ: Walia
Kurs: 1.22

-Białoruś - Francja
Typ: Francja
Kurs: 1.36
-Hiszpania-Liechtenstein
Typ: Hiszpania
Kurs: 1.02
-Gibraltar-Grecja
Typ: Gracja
Kurs: 1.04
STAWKA: 150zł

BET9

Kupon 2
-Norwegia-Niemcy
Typ: Niemcy
Kurs: 1.45

-Hiszpania-Liechtenstein
Typ: Hiszpania
Kurs: 1.02
-Gibraltar-Grecja
Typ: Gracja
Kurs: 1.04
STAWKA 500 zł

kessler 63

kessler

Użytkownik
4✅✅ z rzędu! A teraz Radwańska wygrywa jeszcze, czy będzie 5 PLUSÓW z rzędu? Troche chciałem zarobic ostatnio i gram mniejszymi kursami ale same pewniaki. Jeszcze jutro stawiam na Niemcy i Polske bo dobre kursy a oni tego nie przegrają! Wypłacę troche kasy i zaczynam nowy kupon z ciekawymi typami

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
witaj czy twoj system 1-3-2-6 opiera sie na granie kursow 2.0 czy obojetnie .podawales ze 1j tj100zl a grasz roznie ciezko wyczaic za jakie stawkowanie grasz.mozesz opisac twoj system gry?

kessler 63

kessler

Użytkownik
Dobrze napisane
Nie stawiam ostatnio tym systemem, bo to trzeba być regularnym i sumiennym. Tu wrzucam swoje wszystkie typy. Jak gram system 1-3-2-6 to nie stawiam po kursie 2.00 tylko po 1.83 średnio ale pracuje stawką żeby zysk i kolejne progi były zachowane. Jak chcecie mogę zrobić temat gdzie polecę tylko systemem i jest duży procent że będzie zysk. Bo już 2 razy przerobiłem go i skończyłem na 12! Ale nie wiem czy gra ktoś ze mną w ogóle.

Do góry Bottom