>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy od zaglebie13

zaglebie13 202

zaglebie13

Użytkownik
Wraca NBA na którym znam sie najlepiej ze wszsytkich sportów i lig i wreszcie zaczną pojawiać sie typy za duże pieniądze. Na dziś najpewniejszy wydaje mi sie under w meczu Heat-Celtics. Moze bet365 da zakłady na zawodników i wtedy coś ewentualnie zagram. Jako że początek sezonu stawka mała.
Celtics-Heat
under 186.5 @ 1.90
250=475

zaglebie13 202

zaglebie13

Użytkownik
Dawno mnie tu nie było ale postanowiłem podać dzisiaj moje typy na zbliżający się Australian Open. Może ktoś skorzysta bo typy wyglądają bardzo dobrze. Grane za 100 zł ale w 3 kuponach żeby ominąć podatek. Dołożyłem jeszcze Niemców. Mam nadzieje że nie spusiaczą
Kupon1
Kupon2
Kupon3

zaglebie13 202

zaglebie13

Użytkownik
Dawno mnie tu nie było ale postanowiłem podać dzisiaj moje typy na zbliżający się Australian Open. Może ktoś skorzysta bo typy wyglądają bardzo dobrze. Grane za 100 zł ale w 3 kuponach żeby ominąć podatek. Dołożyłem jeszcze Niemców. Mam nadzieje że nie spusiaczą

Kupon1
Kupon2
Kupon3
Gry Niemców komentował nie bede bo po prostu nie ma co. Moja klasa z liceum by chyba lepiej zagrała.A Australian Open 2013 mimo ze jeszcze sie nie zaczelo to dla mnie sie juz skończyło. Szybko poszło w tym roku. Co nie zmienia faktu ze typy z tenisa bardzo dobre i mozna je grać. Jak będzie jutro mozna grać długoterminówki w Fortunie to pewnie to zagram a jak nie to koniec.

Do góry Bottom