typer.official
Użytkownik
19.
Spotkanie: Reading - Derby
Typ: Derby over 1.5 gola
Kurs: 2.25
Bukmacher: Bet365
Stawka: 10j
22.5j
Reading bez formy zarówno okres przygotowawczy jak i poprzedni sezon (20 pozycja). Źle to wygląda dalej moim okiem... Z drugiej strony Derby, które kończyło sezon na wysokim 6 miejscu. Okres przygotowawczy pokazał że są mocni. Jeżeli dołożymy historię spotkań pomiędzy tymi dwoma drużynami to wygląda to pięknie... 3:3, 4:2, 2:3, 1:1. Wysuwa się myśl o bttsie natomiast nie mam do końca przekonania do niego i jeszcze myślę. Póki co polecam over 1.5 gola gości po fajnym kursie 2.25.
Dokladam ako z Bttsem Zagłębie - Pogoń
20.
2 zdarzenia:
1. Spotkanie: Sosnowiec - Pogoń
Typ: Btts/yes
Kurs: 1.80
+
1. Spotkanie: Reading - Derby
Kurs: 2.20
Akumulator: 3.96
Stawka: 8j
8j
Edit.
Ufff Derby...
Mecze towarzyskie odpuszczam całkiem.
Jutro Japonia...
Być może coś wstawię dziś jeszcze.
Pozdro
Spotkanie: Reading - Derby
Kurs: 2.25
Stawka: 10j
![White heavy check mark :white_check_mark: ✅](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/2705.png)
Reading bez formy zarówno okres przygotowawczy jak i poprzedni sezon (20 pozycja). Źle to wygląda dalej moim okiem... Z drugiej strony Derby, które kończyło sezon na wysokim 6 miejscu. Okres przygotowawczy pokazał że są mocni. Jeżeli dołożymy historię spotkań pomiędzy tymi dwoma drużynami to wygląda to pięknie... 3:3, 4:2, 2:3, 1:1. Wysuwa się myśl o bttsie natomiast nie mam do końca przekonania do niego i jeszcze myślę. Póki co polecam over 1.5 gola gości po fajnym kursie 2.25.
Dokladam ako z Bttsem Zagłębie - Pogoń
20.
2 zdarzenia:
1. Spotkanie: Sosnowiec - Pogoń
Typ: Btts/yes
Kurs: 1.80
+
1. Spotkanie: Reading - Derby
Kurs: 2.20
Akumulator: 3.96
Stawka: 8j
![No entry :no_entry: ⛔](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/26d4.png)
Edit.
Ufff Derby...
Mecze towarzyskie odpuszczam całkiem.
Jutro Japonia...
Być może coś wstawię dziś jeszcze.
Pozdro