Witam dzisiaj kilka według mnie ciekawych spotkań napisze kilka słów...
Fulham po ostatnim przegranym spotkaniu w
LE z Wisłą stracił w moich oczach, niektórzy mówią że to przez kontrowersyjną czerwień ale nie będę wypowiadał się na ten temat, po prostu jak i w lidze tak i w
LE radzą sobie kiepsko.Everton w tabeli za Fulham, ale też w lidze radzi sobie słabo, można to usprawiedliwić to tym że mieli silnych przeciwników 3 ostatnie mecze 3 porażki z Man. City, Chelsea i Liverpoolem. Wydaje mi się że najprawdopodobniej padnie tu remis do połowy i Everton wygra spotkanie.
Everton - 3,10
Czy u siebie czy na wyjeździe Chelsea w tym pojedynku jest u mnie zdecydowanym faworytem. Nie chcę się dużo rozpisywać proponuję HC na Chelsea. Można Się też pokusić na podwójny HC tyle że jest to dosyć ryzykowny typ ale jak najbardziej możliwy
Handicap 1:0 Chelsea - 1,95
Handicap 2:0 Chelsea - 3,30
Według mnie najciekawszy typ kolejki. Levante "czarny koń"? niczym Mainz na początku sezonu w ubiegłym roku w Bundeslidze. Do pewnego momentu.... Puki forma jest, nastawienie pozytywne wygrywają co się da nie zależnie czy u siebie czy na wyjeździe. Jeśli potrafią wygrać z Realem u siebie to czemu nie z Villarreal na wyjeździe
Levante - 4,10
Kolejne spotkanie kontrowersyjne i kolejny raz liczę na "niespodziankę" Inter w obecnej formie spotkania nie wygra, najprawdopodobniej padnie remis i to bezbramkowy Chievo doskonale potrafi zagrać na remis co miało miejsce w meczu z Juventusem.
Inter - Chievo - X - 3,70
Inter - Chievo dokładny wynik 0-0 - 9,25