>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy od Bukiego! (Tylko z analizami!)

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
Witam witam ;) I o stan portfela pytam ???? Heh zakładam ten temat żeby dzielić się z Wami swoimi typami popartymi analizami. Jeśli Ci pomogłem, lub moja praca Ci się po prostu podoba - kliknij dzięki. Pozdrawiam!
Typuję u różnych buków ;) Dyscypliny to:
- Piłka Nożna
- Tenis
- NBA
- Piłka Ręczna
Coś się czasem innego trafi ;)

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
#1#

⚽ POLSKA EKSTRAKLASA Śląsk - Korona
Typ: Obie strzelą gola @ 1.79
7/10 j
Betsson

Analiza:
W 21 kolejce czekają Nas 2( lub 3 licząc Podbeskidzie - Legia) arcyciekawe spotkania: Śląsk Wrocław - Korona Kielce oraz Wisła Kraków - Lech Poznań. W opisywanym przeze mnie spotkaniu zmierzą się ze sobą drużyny, które miały całkiem odmienny start tego roku. Kielecka Korona rozpoczęła fantastycznie od 3 zwycięstw(u siebie 2:0 odprawiając tym wynikiem Jagę oraz Podbeskidzie oraz wyjazdowe zwycięstwo 1:0 z Wisłą Kraków). Gracze Śląska natomiast pomimo świetnego roku 2011, i usadzeniu się na fotelu lidera to w roku 2012 szybko ten fotel stracili na rzecz Warszawskiej Legii, przyczyniły się do tego dwie rzeczy. Pierwsza to zdobycz 6 punktów Legii w 3 spotkaniach(w tym wygrana 4:0 we Wrocławiu ze Śląskiem), ale również zaledwie 2 punkty w 3 meczach Śląska( 1:1 z Ruchem, 0:4 z Legią, 2:2 z Widzewem). WKS zdobył w tych spotkaniach zaledwie 3 gole tracąc 7, Legia przegrała w tym roku tylko z Górnikiem na wyjeździe 0:2, natomiast w 2 kolejnych meczach ze Śląskiem i ŁKSem strzelili 6 goli nie tracąc żadnego. Legia jest teraz głównym pretendentem do tytułu i wydaje mi się że Śląsk nie stanie im na drodze do mistrzostwa. Wracając do tego spotkania to Śląsk będzie chciał w końcu zdobyć 3 punkty u siebie (w tym roku na własnym stadionie 1:1 z Ruchem , 0:4 z Legią) a do tego potrzebna będzie jakaś zdobycz bramkowa. Jednak Koroniarze nie są chłopcami do bicia , 9 punktów w 3 spotkaniach, 5:0 stosunek bramkowy robią wrażenie, łącznie z pokonaniem Mistrza Polski 10/11 na wyjeździe. Obie drużyny powalczą o zwycięstwo, jednak może dojść do podziału punktów. Do tego jednak musi być spełniony warunek iż Korona podtrzyma dobrą grę, a Śląsk w końcu zacznie grać konsekwentniej, w innym wypadku raczej Scyzory zaliczą kolejne 3 oczka. W tym sezonie Korona strzeliła 23 gole w 20 spotkaniach, natomiast Śląsk 34. Daje to średnią ponad gol na mecz obu drużyn. W tym spotkaniu ta średnia może być podtrzymana mniej więcej i liczę na zdobycz z obu stron, 1:1 będzie dobrym wynikiem dla Korony, natomiast Śląsk musi walczyć o zwycięstwo, takiej walki nie będzie też można odmówić Koronie. Tak czy inaczej obie strony powinny coś &quot;ustrzelić&quot;.

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
#2#
⚽ POLSKA EKSTRAKLASA Podbeskidzie - Legia
Typ: Legia over 0.5 gola do przerwy @ 2.15
9/10j
Sportingbet
Analiza:
W sobotę czeka Nas pojedynek czarnego konia rozgrywek? Bo chyba tak należy opisywać dotychczasowe poczynania drużyny z Bielska-Białej. Podbeskidzie fantastycznie kończyło rok 2011 (od 2 zwycięstw) i podobnie zaczęło rok 2012(2 zwycięstwa). Zostało dopiero przyćmione przez Koronę na wyjeździe ulegając 0:2. Początek sezonu jednak nie rysował im tak optymistycznego scenariusza, Podbeskidzie znajduje się po 20 kolejkach na bezpiecznym 8 miejscu z 13 punktami przewagi nad strefą spadkową. Chyba najwięksi optymiści z B-B nie zakładali takiego przebiegu spraw po pierwszych kolejkach TME. Bielszczanie w sobotę gościć będą przy ulicy Rychlińskiego 21 aktualnego lidera naszej rodzimej najwyższej klasy rozgrywkowej - Legię Warszawa. Legia wydawałoby się po osłabieniach spowodowanych sprzedażą Borysiuka,Rybusa,Komorowskiego idzie na dno, jednak... Nic bardziej mylnego! Polityka transferowa Legii jest chyba na tyle dojrzała (jak na nasze warunki?) iż sprowadzili graczy, którzy radzą sobie świetnie jako &quot;świeża krew&quot;, a przecież ze szkółki bardziej wykorzystywani będą już także Wolski, czy Żyro. Po kontuzji powrócił Radović. Wzmocnienia transferowe typu Blanco czy Nacho Novo wzmocniły siłę ofensywną wojskowych. Po wpadce noworocznej w Zabrzu (porażka 0:2) i niemrawej grze przyszły 2 mecze, które jakościowo wyglądały na bdb+ ze strony Warszawiaków. Jeszcze nie wszystko jest na najwyższym poziomie, ale jednak jest bardzo dobrze! 4:0 we Wrocławiu ze Śląskiem czy 2:0 z ŁKSem u siebie robią wrażenie(choć ten drugi wynik nie dziwi). Legia po odpadnięciu(moim zdaniem niezasłużonym) z LE po dwumeczu ze Sportingiem może śmiało skupić się na zdobyciu Mistrzostwa Polski(Puchar będzie sprawą bardzo drugorzędną). Aby to sprawić muszą zdobywać jak najwięcej goli, a tracąc jak najmniej. Co do zdobyczy bramkowej mając takich zawodników jak: Ljuboja,Radovic,Żyro,Wolski,Nacho Novo, Blanco chyba mogą być spokojni. Taka siła rażenia zapewne będzie ogromną przewagą w meczu z beniaminkiem z B-B. Tym bardziej iż w 1 spotkaniu w Warszawie, Podbeskidzie ugrało 3 punkty wygrywając 2:1! Zapewne Warszawiacy będą chcieli się zrewanżowac. Mają oni trudniejszą drogę do przeprawy od Śląska Wrocław, jednak z taką kadrą nie powinno im to sprawić dużych problemów. Jest to drużyna, w której upatruję na prawdę wielkie szanse do gry w fazie grupowej LM. Co do składów nie mogę za dużo powiedzieć bo mecz w sobotę, ale jednak co do szans meczowych to 10% Podbeskidzie, 90% Legia.​

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
#3#

⚽ Serie A

Bologna - Juventus
Typ: Obie strzelą gola
Kurs: 1.95
Buk: Sportingbet
8/10 j
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 18:30 na Stadio Renato Dall&#39;Ara zmierzą się drużyny z dwóch odrębnych połówek tabeli. Okupująca 14 miejsce Bologna z 31 punktami na koncie gra bardzo różnie. Jej dorobek punktowy składa się z 17 punktów zdobytych u siebie(5-2-6, gole 13:16) oraz 14 wyjazdowych oczek (3-5-4, gole 12:13) . Jak widać tracą oni więcej goli niż zdobywają( bilans ogólny 25:29) jednak potrafią pokazać pazur z drużynami z górnej części tabeli m.in. 17.02 pokonali na San Siro Inter w stosunku 3:0, wiadomo że Nerazzurri nie znajdują się ostatnio w wysokiej formie, ale jednak 3 oczka i &quot;pogrom&quot; na koncie są. Ich główną bronią jest Marco Di Vaio z 8 golami w tym sezonie, 5 trafień na koncie mają Acquafresca i Ramirez. Ramirez znajdował się w oknie zimowym na celowniku wielu czołowych klubów. Dyrektor drużyny Rossoblu zapowiedział, że o przyszłości Ramireza zadecyduje maj i czerwiec a póki co reprezentuje on barwy Bologni :
Gastonem interesuje się naprawdę wiele zespołów - mówił Roberto Zanzi - Jednakże nie czas na rozmowy o jego przyszłości. O tym co z nim zrobimy zadecydujemy dopiero w maju, może w czerwcu.
Jeden aspekt wskazuje przeciwko Bolognii. Miejscowi nie wygrali z Juventusem u siebie od 98 roku. W tym czasie 7 razy triumfowała Stara Dama, a 3 razy padł remis. Może czas w końcu pokazać Starej Damie, gdzie jej miejsce? Myślę, że w meczu padnie kilka bramek. Siła ofensywna Juventusu jest dość imponująca. Vice-lider Seriea A ma na koncie 51 pkt, w 25 spotkaniach. Bilans bramek: 38-16. Najlepszym strzelcem Starej Damy w tym sezonie jest Matri ( 10 goli) . Juventus na wyjeździe jeszcze w tym sezonie nie przegrał. 22 pkty w 12 meczach (5 zwycięstw, 7 remisów). Obie drużyny mają o co walczyć. Juventus może zrównać się punktami z Milanem. Bologna natomiast w przypadku zwycięstwa przesunie się o kilka pozycji w górę. Kurs na obie strzelą jest atrakcyjny, a obie drużyny powinny grać do przodu.​

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
#3#

⚽ Serie A

Bologna - Juventus
Typ: Obie strzelą gola
Kurs: 1.95
8/10 j
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 18:30 na Stadio Renato Dall&#39;Ara zmierzą się drużyny z dwóch odrębnych połówek tabeli. Okupująca 14 miejsce Bologna z 31 punktami na koncie gra bardzo różnie. Jej dorobek punktowy składa się z 17 punktów zdobytych u siebie(5-2-6, gole 13:16) oraz 14 wyjazdowych oczek (3-5-4, gole 12:13) . Jak widać tracą oni więcej goli niż zdobywają( bilans ogólny 25:29) jednak potrafią pokazać pazur z drużynami z górnej części tabeli m.in. 17.02 pokonali na San Siro Inter w stosunku 3:0, wiadomo że Nerazzurri nie znajdują się ostatnio w wysokiej formie, ale jednak 3 oczka i &quot;pogrom&quot; na koncie są. Ich główną bronią jest Marco Di Vaio z 8 golami w tym sezonie, 5 trafień na koncie mają Acquafresca i Ramirez. Ramirez znajdował się w oknie zimowym na celowniku wielu czołowych klubów. Dyrektor drużyny Rossoblu zapowiedział, że o przyszłości Ramireza zadecyduje maj i czerwiec a póki co reprezentuje on barwy Bologni :
Jeden aspekt wskazuje przeciwko Bolognii. Miejscowi nie wygrali z Juventusem u siebie od 98 roku. W tym czasie 7 razy triumfowała Stara Dama, a 3 razy padł remis. Może czas w końcu pokazać Starej Damie, gdzie jej miejsce? Myślę, że w meczu padnie kilka bramek. Siła ofensywna Juventusu jest dość imponująca. Vice-lider Seriea A ma na koncie 51 pkt, w 25 spotkaniach. Bilans bramek: 38-16. Najlepszym strzelcem Starej Damy w tym sezonie jest Matri ( 10 goli) . Juventus na wyjeździe jeszcze w tym sezonie nie przegrał. 22 pkty w 12 meczach (5 zwycięstw, 7 remisów). Obie drużyny mają o co walczyć. Juventus może zrównać się punktami z Milanem. Bologna natomiast w przypadku zwycięstwa przesunie się o kilka pozycji w górę. Kurs na obie strzelą jest atrakcyjny, a obie drużyny powinny grać do przodu.​
Bologna - Juventus 1:1 ✅ :cool:

Typy:

Trafione: 1 ✅
Nietrafione: 0 ⛔
Zwroty: 0 :-|
W grze: 2
Średni kurs: 1.95
Średnia Stawka: 8/10j

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
#4#

LIGA EUROPEJSKA
Sporting Lizbona - Manchester City

Typ: Manchester City strzeli w obu połowach
Kurs: 2.95
Stawka: 7/10j

Analiza:

Już dzisiaj rozpocznie się 1/8 Ligi Europejskiej, w której pozostały nam: 2 drużyny z Anglii(Man City, Man Utd), 1 z Belgii(Standard Liege) 1 z Turcji(Besiktas), 1 z Ukrainy(Metalist Charków), 1 z Grecji(Olympiakos Pireus), 1 z Portugalii(Sporting Lizbona), 3 z Holandii(Twente,PSV,Alkmaar), 2 z Niemiec(Hannover,Schalke), 3 z Hiszpanii(Atletico Madryt,Valencia,Athletic Bilbao), 1 z Włoch(Udinese) . Co pokazuje zróżnicowanie na tym etapie. Górą spośród przedstawicieli są Hiszpanie oraz Holendrzy, którzy mają jeszcze w grze po 3 swoje drużyny na 16 w stawce. Ja pod lupę wziąłem spotkanie, które rozpocznie się o godzinie 19:00 na Estadio Jose Alvalade. Na zieloną murawę przy ok. 15 stopniach celsjusza w Lizbonie, wyjdą piłkarze gospodarzy, czyli Sportingu Lizbona wraz z goścmi - piłkarzami Manchesteru City. Portugalczyków miałem okazję oglądać w przypadku dwumeczu z Legią, i muszę powiedzieć że byłem w szoku jakie &quot;zero&quot; grali! W pierwszym meczu Legia po prostu pierwszego gola im podarowała, sama marnując kilka okazji. Drugi gol to był strzał życia można określić dla Sportingu na wyrównanie. Drugie spotkanie prowadzone było także raczej pod dyktando wojskowych, i pechowa porażka 0:1 wyeliminowała Warszawiaków, którzy to dziś powinni mierzyć się z należącą do Etihad drużyną Manchesteru. Bezbarwnie Sporting gra też w lidze, chociaż ostatnio 3 zwycięstwa i 2 porażki, jednak porażka ligowa z soboty na wyjeździe 0:1 z Vitorią Setubal, która jest outsiderem ligi musi boleć. Manchester City może się pochwalić natomiast liderowaniem w Angielskiej Premier League, w której po 27 kolejkach ma 66 punktów i aż 69 goli przy 17 straconych. To daje bardzo dobrą średnią 2.55 gola na mecz zdobytego. Z czego 27 goli zdobyli w 13 wyjazdowych spotkaniach. Myślę że The Citizens nie podejdą do tego spotkania &quot;ot tak&quot; tylko przyjadą do Lizbony uspokoić sytuację przed rewanżem u siebie. Anglicy odwiedzali już ostatnio Portugalię i wygrali z FC Porto 2:1. Ja liczę, że ruszą dziś od pierwszego gwizdka do ataku, a ich siła ofensywna (m.in. Aguero, Silva,Balotelli, czy też Dzeko - który może zagra dziś od pierwszych minut) przyczyni się do zdobyczy bramkowej w obu połowach. Tutaj załączam zdobycze bramkowe poszczególnych zawodników CIty w tym sezonie:

Na mnie robi to wrażenie i zapewne The Citizens dadzą się we znaki słabo i bezbarwnie grającym zawodnikom Sportingu. Sporting natomiast w lidze portugalskiej w tym sezonie stracił 17 goli w 21 spotkaniach, jak wiemy Liga Angielska jest dużo mocniejsza, więc Anglicy nie powinni mieć problemu z forsowaniem obrony Sportingu, która nie radziła sobie zbyt dobrze z Ofensywą Legii. Początek spotkania o 19:00! Pozdrawiam.​

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
#1# Śląsk - Korona Obie strzelą @ 1.79 Betsson 7/10j ✅
#2# Podbeskidzie - Legia Legia Over 0.5 gola 1p @ 2.15 Sportingbet 9/10j ✅
#3# Bologna - Juventus Obie strzelą @ 1.95 Sportingbet 8/10j ✅
#4# Sporting - ManCity City stg w obu połowach @ 2.95 Sportingbet 7/10j ⛔

Typy: 4
Wygrane: 3
Przegrane: 1
Zwroty: 0
Średni kurs typów trafionych : 1.96
Średnia stawka typów trafionych: 8/10j
Bukmacherzy: Betsson, Sportingbet

Betsson bardzo zaniżył kurs obie strzelą Śląsk - Korona, dzisiaj w Sportingbet jeszcze wyhaczyłem 2.05 ;) Pozdrawiam i zachęcam do dalszego przeglądania tematu! Ogólnie początek, ten tydzień uważam za udany ???? Oby tak dalej i mam nadzieję, że przysłużę się jeszcze do czyichś, a szczególnie swoich, dużych wygranych. Pozdrawiam! Niech &quot;Buk&quot; będzie z Wami! ????

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
#5#
T-Mobile Ekstraklasa
Polonia - Jagiellonia
Typ: Obie drużyny strzelą
Kurs: 2.15

Analiza:
Spotkanie kończące 21 kolejkę T-Mobile Ekstraklasy. Sędzią tego spotkania będzie Sebastian Jarzębak z Bytomia. Na początek ciekawostki dot. sytuacji kadrowych:
Polonia zagra w poniedziałek poważnie osłabiona. Z powodu kontuzji na boisku zabraknie Roberta Jeża, Pavla Sultesa i Łukasza Trałki. W kadrze meczowej zabrakło także miejsca dla Daniela Sikorskiego, natomiast znalazł się w niej Łukasz Teodorczyk.
Jagiellonia będzie musiała sobie poradzić bez Grzegorza Rasiaka, który podczas jednego z treningów nabawił się kontuzji łydki.
Patrząc pod kątem obecnego sezonu i na sytuację w tabeli, faworytem powinni być gospodarze. Nic bardziej mylnego. Pomimo że Polonia plasuje się na 5 pozycji z 34 punktami na koncie, a Jagiellonia &quot;dopiero&quot; na 11 z zaledwie 23 oczkami , to patrząc na osłabienia Polonii nie możemy być niczego pewni. A zapewne obie drużyny będą umotywowane by sięgnąć dziś po 3 punkty. Rok 2012 zaczął się fatalnie i dla Czarnych Koszul i dla drużyny z Białegostoku, Ci pierwsi w 3 spotkaniach zaliczyli 1 zwycięstwo i 2 porażki co dało im 3 punkty, Białostoczanie natomiast nie wygrali ani razu, remisując raz i dwa razy ulegając swoim rywalom. Ostatnie 11 spotkań pomiędzy tymi dwiema drużynami to 5 zwycięstw Jagielloni, 2 remisy , 4 zwycięstwa Polonii. Gole 11:12 na korzyść Warszawiaków. Jak widać 23 gole na 11 spotkań dają średnio 2 i trochę gola na mecz. Dzisiaj moja analiza będzie się opierała niestety tylko na takich danych statystycznych i ciekawostkach kadrowych, ponieważ nie mam zbyt dużo czasu na wgłębną analizę tego spotkania. Obie drużyny powinny zażarcie walczyć o 3 punkty w tym spotkaniu, więc konieczne będzie zdobycie gola. A żadna się nie podłoży na pewno. Wiadomo, że Polonia od paru sezonów ma &quot;ambicje mistrzowskie&quot;, a co z tego wychodzi to chyba jasne... Jagiellonia natomiast najmocniejszą drużyną była za czasów Probierza. Teraz jednak największy talent trenerski wśród Polaków jest szkoleniowcem Białej Gwiazdy, a Jagiellonia pląta się gdzieś u dołu tabeli. Czas na jakieś przełamanie? Liczę na zdobycze bramkowe z obu stron.

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
#5#
T-Mobile Ekstraklasa
Polonia - Jagiellonia
Typ: Obie drużyny strzelą
Kurs: 2.15

Analiza:
Spotkanie kończące 21 kolejkę T-Mobile Ekstraklasy. Sędzią tego spotkania będzie Sebastian Jarzębak z Bytomia. Na początek ciekawostki dot. sytuacji kadrowych:
Polonia zagra w poniedziałek poważnie osłabiona. Z powodu kontuzji na boisku zabraknie Roberta Jeża, Pavla Sultesa i Łukasza Trałki. W kadrze meczowej zabrakło także miejsca dla Daniela Sikorskiego, natomiast znalazł się w niej Łukasz Teodorczyk.
Jagiellonia będzie musiała sobie poradzić bez Grzegorza Rasiaka, który podczas jednego z treningów nabawił się kontuzji łydki.
Patrząc pod kątem obecnego sezonu i na sytuację w tabeli, faworytem powinni być gospodarze. Nic bardziej mylnego. Pomimo że Polonia plasuje się na 5 pozycji z 34 punktami na koncie, a Jagiellonia &quot;dopiero&quot; na 11 z zaledwie 23 oczkami , to patrząc na osłabienia Polonii nie możemy być niczego pewni. A zapewne obie drużyny będą umotywowane by sięgnąć dziś po 3 punkty. Rok 2012 zaczął się fatalnie i dla Czarnych Koszul i dla drużyny z Białegostoku, Ci pierwsi w 3 spotkaniach zaliczyli 1 zwycięstwo i 2 porażki co dało im 3 punkty, Białostoczanie natomiast nie wygrali ani razu, remisując raz i dwa razy ulegając swoim rywalom. Ostatnie 11 spotkań pomiędzy tymi dwiema drużynami to 5 zwycięstw Jagielloni, 2 remisy , 4 zwycięstwa Polonii. Gole 11:12 na korzyść Warszawiaków. Jak widać 23 gole na 11 spotkań dają średnio 2 i trochę gola na mecz. Dzisiaj moja analiza będzie się opierała niestety tylko na takich danych statystycznych i ciekawostkach kadrowych, ponieważ nie mam zbyt dużo czasu na wgłębną analizę tego spotkania. Obie drużyny powinny zażarcie walczyć o 3 punkty w tym spotkaniu, więc konieczne będzie zdobycie gola. A żadna się nie podłoży na pewno. Wiadomo, że Polonia od paru sezonów ma &quot;ambicje mistrzowskie&quot;, a co z tego wychodzi to chyba jasne... Jagiellonia natomiast najmocniejszą drużyną była za czasów Probierza. Teraz jednak największy talent trenerski wśród Polaków jest szkoleniowcem Białej Gwiazdy, a Jagiellonia pląta się gdzieś u dołu tabeli. Czas na jakieś przełamanie? Liczę na zdobycze bramkowe z obu stron.
Makuszewski pięknym strzałem z ok.15 metra daje gola na 1:1 Jagiellonii, co pozwala mi odfajkować typ na ✅ ;) Pozdrawiam i zachęcam do dalszego przeglądania mojego tematu. I przepraszam że zapomniałem o stawce. 8/10j. Ale stawkę i tak przestanę wliczać i podawać w ogóle. Po prostu będą to czyste typy ????
#1# Śląsk - Korona Obie strzelą @ 1.79 Betsson 7/10j ✅
#2# Podbeskidzie - Legia Legia Over 0.5 gola 1p @ 2.15 Sportingbet 9/10j ✅
#3# Bologna - Juventus Obie strzelą @ 1.95 Sportingbet 8/10j ✅
#4# Sporting - ManCity City stg w obu połowach @ 2.95 Sportingbet 7/10j ⛔
#5# Polonia - Jagiellonia Obie strzelą @ 2.15 Sportingbet ✅

Typy: 5
Wygrane: 4
Przegrane: 1
Zwroty: 0
Średni kurs typów trafionych : 2.01
Skuteczność: 80%
Bukmacherzy: Betsson, Sportingbet

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
#6#

ANGIELSKA PREMIER LEAGUE

Liverpool - Everton
Typ: Obie strzelą
Kurs: 1.90

Analiza:
Lubię takie spotkania, bo może tu być wynik 2:0, 2:2 jak i 0:2 , czy 0:0 . Patrząc na ostatnie pojedynki tych drużyn to właśnie wszystko jest możliwe, a zważając na to iż Liverpool dysponuje niezłym składem, a Everton ma ostatnio formę zwyżkową to na prawdę zapowiada się wspaniały spektakl tego wieczoru w derbach Liverpoolu na Anfield Road. Niestety moja analiza nie będzie jakaś &quot;soczysta&quot;, gdyż mało czasu do spotkania a wcześniej nie miałem kiedy napisać analizy więc tak.
Ostatnie spotkania pomiędzy tymi drużynami:
01.10.11 Everton - Liverpool 0 : 2
16.01.11 Liverpool - Everton 2 : 2
17.10.10 Everton - Liverpool 2 : 0
06.02.10 Liverpool - Everton 1 : 0
29.11.09 Everton - Liverpool 0 : 2
Jak widać tylko w 1 spotkaniu z ostatnich 5 obie drużyny strzeliły gola. Było to w zeszłym sezonie w rundzie rewanżowej właśnie na Anfield. Czyżby powtórka z rozrywki? Myślę, że śmiało można się tego spodziewać.
Liverpool
u siebie ma bilans 4-8-1, jest to fatalna statystyka jak na nich. 20 pkt w 13 spotkaniach u siebie? Słabo! Bilans goli to 15:10, też marnie. Everton na wyjeździe natomiast w 13 spotkaniach zdobył 16 punktów, a ich bilans goli to 13:15. Opierając się na tych statystykach śmiem twierdzić że szanse są bardzo wyrównane. Co do overu 2,5 goli bałbym się dziś zagrać, choć sprawa wysokiego wyniku jest otwarta. Biorę kurs 1.9 na obie strzelą.
Jeszcze składy obu drużyn na to spotkanie:

Oba duety napastników powinny stworzyć sobie wiele sytuacji pod bramkami rywali co powinno zaowocować w bramki. Przepraszam za kiepską analizę, ale to z braku czasu...​

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
Powrót po przerwie jakiejś tam. analizy oszałamiającej nie będzie przepraszam... Nie mam ostatnio tak czasu na pisanie analiz, a tutaj będzie to masło maślane przez brak streama z Charleston...(Tych fajniejszych meczów... bo sióstr Wu do tych ciekawych spotkań nie zaliczam ze wczoraj... )
Na dziś:
???? Vera Zvonareva - Lucie Safarova Typ: @ 2.37 (W nocy było 2.75, że też poszedłem spać wcześniej ;( )
???? Sabine Lisicki - Serena Williams Typ: 1(+4.5) @ 2.0
Bet365
Stawka: 30zł
Ako: 4.75
Ew. Wygrana: 142,50zł

Tak wpisuję też stawkę teraz itd, żeby nie było że podaję typy na ślepo i ich nie gram :wink:

Jeśli pisałbym analizę do tych dwóch spotkań to skupić bym się musiał tylko na analizie statystycznej. Spotkań Lucie,Sabine i Very nie było na żywo do obejrzenia, z wczorajszego dnia, natomiast Sereny nie oglądałem z Eraković. Ci, którzy stawiali wczoraj na Verę, i śledzili wynik, a mieli niezłe sumy do wyjęcia z kuponów to wiem co przeżywali :wink: Rozdanie 9 bp,z przeciętną przejrzyście grającą Vogele to coś niesamowitego. Po pierwszej rundzie w wykonaniu Very pomyślałem, że może nie przejedzie się jakoś gładko po Stefani, ale że będzie to pojedynek 2setowy zakończony np. 6:4,6:4. Pierwszy serwis utrzymała w spotkaniu ze Szwajcarką na poziomie 67%. ALe pierwszy serwis jej jakoś super nad to nie służył, gdyż wygrała tylko 42 z 63 piłek. W spotkaniu z Lucie może mieć to katastrofalne skutki.
Vera przy 5 asach, popełniła 6 podwójnych błędów. Returnem nie &quot;cieszyła&quot;, gdyż po 1 podaniu Stefani było to 34%, po drugim 61%.... Czy ja wiem czy jest sens kontynuowania tej analizy? Wszyscy przecież statystyki mogą sobie sprawdzić na www.livescorehunter.com . Więc dalej chyba nie będę &quot;przepisywał&quot; . Wiemy że Vera jest nierówną zawodniczką, Lucie w tym turnieju idzie bardzo dobrze :wink: Wczoraj ograła dobrze serwującą w tym turnieju Wozniak, która uporała się wcześniej z McHale oraz Zahlavovą- Strycovą. Drugi pojedynek, który biorę to Sabine Lisicki - Serena Williams. Dajmy spokój :wink: Lata panowania sióstr W. minęły już sporo czasu temu, Serena nie gra jakiegoś kosmicznego tenisa. Gładko przeszła poprzednie dwie rundy, ale z kim? Trochę się pomęczyła z Vesniną, która świetnie serwowała, ale tragicznie returnowała. Eraković przeszła gładko, Nowozelandka serwowała bardzo przeciętnie, nie wykorzystywała &quot;atutu&quot; własnego podania, chociaż wiemy jak to u pań wygląda :wink: Returnem też &quot;nie grzeszyła&quot;, nie wykorzystała żadnej z 3 szans przełamania serwisu Sereny. Za to break pointy rozdawała jak szalona(12) z czego obroniła 8.
Sabine Lisicki nie będzie raczej dawała się &quot;łatwo robić&quot; na korcie Serenie, Sabine czuje się tu dobrze, a wczoraj odstawiła do domu Yaroslavę, która czuła się tu widać dobrze, i szła nieźle. W dodatku dobrze serwowała.
Nie będę pisał danych statystycznych dalej bo to się jak już wspominałem mija z celem... Szczerze? To co teraz napisałem to żadna analiza, to zwykłe masło maślane :wink: Nie wiem czy ktokolwiek po takich &quot;bazgrołach&quot; zaufa mi i weźmie chociaż z jeden z typów:wink: Ale nie liczę na to, liczę na zysk w dniu dzisiejszym. Cieszy mnie jedno i to bardzo, oba te spotkania będzie można obejrzeć na B365 ???? Plus? OGROMNY! :wink: Po statystykach nie wywnioskuję dokładnych &quot;skilli&quot; w tym turnieju zawodniczek, chociaż do tej pory udawało mi się to bdb :wink: .

I jeszcze
⚽ Swansea - Newcastle Typ: Obie strzelą @ 1.72
????
Hercog - Petrova Typ: 2 @ 2.0
Polska(-7.5) - Algieria 1 @ 1.85
Stawka: 25 zł
Ako: 3,39
Ew. Wygrana: 169,77 zł

A teraz pozostaje mi życzyć wszystkim zdrowych, spokojnych Świąt Wielkanocnych, Wesołego Alleluja, ale szczególnie to Smacznego Jajka i &quot;Lanego Poniedziałku&quot;.

P.S. WYSOKICH WYGRANYCH! Bogaćcie się i miłujcie, Buki z pieniędzy skrójcie :smile:

Do góry Bottom