Pokaz kupon na Bayern 5000 zł Oki?
idż pisać innym pokaż kupon np rzepinowi tam są stawki 10000zł jak i większe
Nic nie musze pokazywać
Sam graj co chcesz a nie od innych ściagasz ,i co z tego że przegrałem ,moja kasa nikogo ,i moge przegrywać cały czas zresztą inni cały czas wygrywają widze ciagle plusy są a napewno mają dużą skuteczność w dziale
typy na żywo
Raz się przegra a i tak się wygra ,buk zawsze wychodzi na swoim ,niż ty ,poto są niespodzianki w najlepszych rozgrywkach ,zresztą wszędzie są ,niema nic do rzeczy jaka dziedzina
Już się zaczyna widze głupie pisanie
To sam sobie wybieraj typy a nie czepiaj się kto ile przegrywa i wygrywa
Inni więcej przegrawają i nikt im nie zabroni
Zresztą nie musze pisać wszystko co gram ,bo dużo też gram innych których nie podaje ,bo jakoś niechce mi się pisać ciągłego grania na
LIVE i za dużo by było
Już widziałem nieraz płacz w dziale
typy na żywo jak tenisy wtapiały i marudzili inni
a Klokk niech się zajmie sobą a nie innymi bo głupoty wypisuje cwaniaczek mądry na forum ,nic nie poda a cwaniakuje ,tylko innymi się zajmuje niech sie sobą zajmnie lepiej ,bo cwaniaków w necie nie brakuje ,w realu są zwykłymi pionkami a na forum cwaniakują ,kto im zabroni,w życiu już by dostali oklep od innych jak by tak mówili na kogoś ,ale na forum nikt nikomu nic nie zrobi ,bo jak przez monitorek :cwl: i dlatego cwaniakują
Pozdrawiam Normalnych Wszystkich co są i nie patrzą kto ile wygrywa i przegrywa bo to jego jest wyłączna sprawa co robi ze swoją kasą a nie innych !!!!????:fistbump:
Del Potro J.M. - Khachanov K. 1 1.40
2-0 ![White heavy check mark :white_check_mark: ✅](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/2705.png)
stawka-500zł
e.w-700zł