Z 500ZŁ ZROBIONE-1271ZŁ
Narazie jest pięknie oby dalej pomalutku do celu ,nic na siłe ,niema co grać
Będą typki na nocke po Siatkówce jak coś znajde ciekawego ,moz epiłke na overki 1,5 ,albo Hokeja
Przez 2 dni zarobiłem ponad 771zł jest bardzo dobrze ,nie chodzi ,o ilosć typów ,tylko żeby wyszukać w miare pewne ,i zarabiać po kilka zł dziennie ,a nie tracić na nie przemyślanych typach
Hokej tasiemka weszła Vienna z 0-2 na 4-2 i 4-3 wins ,Linz 0-1 na 3-1 te 2 mecze dałem za mała stawke nie chodzi zeby wygrać dużo ,dlamnie nie pewne było
Frankwurta bym dał za wszystko ,ale nie miałem kasy ,dlatego podałem w 2 temacie Hokeje ,tu staram się zarabać w temacie i pokazać że uda mi się zgarnać 5000zł ,nie wazne w ile dni ,ważny cel i może się uda coś osiągnać ,Bo dużo osobom sie nie udawało osiagać celu ,i szybko sie zniechęcali
Umnie będzie relizowany cel ,dlatego niegram al in tylko rozkładam kupony na kilka stawek ,nie sztuka przegrać wszystko na 1 typku ,dlatego niema co walić al iny bo nie osiagne celu ,a jeszce brakuje 4 tys nie całe ,wystarczy dziennie zarabic po 100 i w ciągu miesiaca mamy 3 tyś jak bedzie miesiac 30 dni ,zależy też jaka stawkami operujemy na dany typ i wszystko zależy od dnia ,czy bastujemy czy idziemy dalej z zarobku ,ale nieraz niema co walić jak dobrze idzie ,bo to jest zgubne ,trza odpocząć jak ja teraz robie odpoczynek przed meczykiem
Pozdrawiam Wszystkich i oby do celu się udało i każdemu życzę tego samego !!!!:bow::]???? ???? :fistbump::yes::angel: