>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy NIAGARY

niagara 0

niagara

Użytkownik
Qrcze, tego DeBakkera pomylilem z Haasem, bo obaj sa mlodzi i obaj z Holandii, dlatego mi sie myla, ale powinien wyciagnac ten mecz.
5. Sevilla - Braga
Typ under 5,5 (Live w 39 minucie)
Kurs 1,04
Stawka 208 GBP

Przerznalem ostro. Kiedys to sie musialo stac. Niestety. Ale i tak ciagle jest ✅ Jednakze szkoda tez jest wielka. 208 funtow, to ponad 1000 zł. Ojojoj...

niagara 0

niagara

Użytkownik
Na dzisiaj krotka przerwa. Musze dojsc do siebie po tym szoku przegranej. Wyplacilem 144 Funty, czyli w 10 dni zarobilem 44 funty (okolo 220zl), co jednak nie jest jak dla mnie rewelacja.

Od dzisiaj popykam sobie zapalkami. A wroce za kilkanascie dni na powaznie i bede gral od 200 funtow do 1000.

Pozdrowienia

niagara 0

niagara

Użytkownik
Na dzisiaj proponuje tak:
1. Rodionova - Bartoli
Typ Bartoli nie przegra 2:0
Kurs okolo 1,12
2. Grecja - USA (kosz)
Typ USA
Kurs 1,400
3. Baghdatis - Chela
Typ Baghdatis
Kurs okolo 1,25
4. Tottenham - Young Boys
Typ under 6,5
Kurs 1,04
5. Stepanek - Victor Hanescu
Typ Stepanek nie przegra 2:0
Kurs okolo 1,12

niagara 0

niagara

Użytkownik
3. Baghdatis - Chela
Typ Baghdatis
Kurs 1,32
Stawka 136 GBP

Przypominam, ze jest to tylko symulacja. Typ Baghdatisa jak dla mnie niezwykle pewny. Gdybym mial kase na koncie, postawilbym tutaj za 50% bankrollu. Wczoraj widzialem kawalki meczu Cheli, ten koles typowo nadaje sie na cegle. Serwis lezal. Slaba motoryka, dynamika i kiepska reakcja. Typowa gra ceglanego trzydziestolatka. 99% Na cypryjczyka. Typowy przyklad value.

madox2010 526,5K

madox2010

Użytkownik
Z całym szacunkiem, ale granie na zapałki i typowanie robi Cię mało wiarygodnym typerem. Łatwiej jest typować nie ponosząc przy tym żadnych kosztów. Pozdrawiam

niagara 0

niagara

Użytkownik

Jednak jestem tak pewny typu na Bagdatisa, ze postanowilem uderzyc. Skads ja znam ten ukrywajacy sie nick madox... Mhm...
A poza tym typerem to ja nie chce sie nazywac, tylko tym, ktory potrafi zarabiac. Mozna dobrze typowac, a nie potrafic zarabiac ;)
EDIT: Moja teza jest taka: Marco w roku ma bilans na twardych kortach 27:11, co jest wynikiem naprawde imponujacym. Podobne bilanse osiagaja gracze ze scislej czolowki. Obecna ( 18 ) pozycja Marcosa jest niewymierna, poniewaz jest wyraznie we wschodzacej formie i mysle, ze ranking jest nieadekwatny do umiejetnosci. No i druga sprawa, bilans na twardej nawierzchni Cheli (kuriozalne 2:6) oraz wczorajszy mecz (strasznie nierowny, oraz 1 serwis na poziomie 40-45%), daja szanse Cypryjczykowi 90%. Dlatego bardzo warto to zagrac. Jesli nie wydarzy sie tutaj cokolwiek losowego, to Marcos powinien wygrac to 2:0.
A po tym skrocie (bagatela z tego roku), moje watpliwosci wlasciwie calkowicie zostaly rozwiane:
http://www.youtube.com/watch?v=2bY-D8xeUmc

madox2010 526,5K

madox2010

Użytkownik
Gratuluje. Fakt nie skorzystałem mój błąd, ale przyznasz że po pierwszym secie już nie byłeś pewny tego typu? Bendę częściej zaglądał.

niagara 0

niagara

Użytkownik
Znam sie na tenisie i wiem, ze czesto gracze lepsi sobie odpuszczaja pierwszego seta. Tutaj to bylo ewidentne. Czy nie bylem pewny? Moze troche mniej, ale wiedzialem, ze to tak nie bedzie wygladalo caly czas. Troche gorzej sie zrobilo po breaku na dzien dobry w drugim secie. Wtedy juz troche mokro mi sie zrobilo, ale generalnie wiedzialem, ze Baghdatis kontroluje spotkanie. Natomiast po zlamaniu do zero w drugim gemie postawilbym kazde pieniadze, ze Marcos to wygra. Wtedy kurs oscylowal okolo 1,4. W tenisie wielka role odgrywa psychologia i mentalnosc zawodnika. Czasem widac po przebiegu spotkania, ze komus sie odechciewa bo wie, ze przegra, no i konczy sie to, tak, jak wczoraj.
Bilans po 11 dniu: 173,70 GBP
Na dzisiaj proponuje:
Lokomotiv - Lausanne
Typ over 1,5

Brondby - Sporting
Typ awans Brondby

Tavriya - Leverkusen
Typ x2
Manchester City - Timisoara
Typ over 1,5

FC Porto - Genk
Typ Genk nie wygra
Kurs 1,04

niagara 0

niagara

Użytkownik
Po prostu ten bramkarz Brondby powinien dostac oskara ponadprogramowo za szczegolne zaslugi pilkarskie w roku 2010. Koles dwie szmaty takie puscil, ze glowa boli. Powiesilbym goscia za jaja do gory nogami za te szmaciory. Trzecioligowy bramkarz by to zlapal. Ale dobra, mniejsza z tym...
4. Manchester City - Timisoara
Typ under 4,5 (Live 15 minuta)
Kurs 1,25
Stawka 155.50 GBP (760zł)

niagara 0

niagara

Użytkownik
2. Chiny - Polska (Siatkowka - Kobiety)
Typ Chiny
Kurs 1,500
Stawka 180 GBP
EW 84 GBP

Zdecydowalem sie zwiekszyc stawke. Przeczytalem, ze turniej odbywa sie w Chinach. Chinky zajmuja wysokie 2 miejsce w rankingu swiatowym. Z pewnoscia maja powazne aspiracje. Polki nielatwo zaklimatyzuja sie, w defacto Azjatyckim kraju, a poza tym pelne Chinskie trybuny no i brak Kosek w polskim skladzie. Znawca nie jestem, ale przeczucie i intuicja mi podpowiedzialy, ze latwo Polka nie bedzie. Najpierw zagralem 40 GBP po kursie 1,500, a nastepnie 140 GBP po kursie 1,46.

niagara 0

niagara

Użytkownik
3. Oberhausen - FSV Frankfurt
Typ over 0,5
Kurs 1,1
Stawka 26 GBP
4. Maria Kirilenko - Nadia Petrova
Typ Maria Kirilenko 2:0 LAY (nie wygra)
Stawka 21,60 GBP
EW 6 GBP

niagara 0

niagara

Użytkownik
W miedzyczasie poszlo jeszcze over 0,5 bramki w meczu Inter - Atletico Madrid, ladnie siadlo.

Moj licznik pokazuje teraz: 302.50 GBP

7. Victor Troicki - Denis Istomin
Typ Troicki, przy stanie 5:4 i serwisie Platfusa
Kurs 1,21
Stawka 12.50 GBP

Qrcze, jak ja tego platfusa nie lubie, a mimo to, dalem na niego MOJĄ kasę. Makabra. No i platfus oczywiscie przerznal seta po tym, jak mial juz serwis for a set. No to fest platfusowaty platfus.

Po tym meczu uderzam na Dementieva. Wozniacki juz moim zdaniem jest przemeczona i za duzy ma metlik w glowie, zeby podolac w tym meczu. Dementieva jest doswiadczona tenisistka i powinna powalczyc. Na pewno jest to oplacalny kurs 3.00 ????

Do góry Bottom