>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy NIAGARY

niagara 0

niagara

Użytkownik
Witam,

Chcialbym tutaj udokumentowac, jak mozna zarabiac na bukmacherce. Zagralem juz kilka razy, wiec nie bede podabaw pierwszych typow. Zaczalem od 100 funtow. Gram do 4000 funtow, czyli 20000 zlotych. Jesli znajda sie tutaj tacy, ktorzy sie beda smiac z niskich kursow, to od razu moge powiedziec: rowniez przez kilka ostatnich lat sadzilem, ze latwo jest wygrac na typowaniu. Dzisiaj wiem, ze nie chodzi o typowanie, ale o skuteczny sposob. Zapewne bylo juz tutaj kilku takich, ktorzy probowali zdobyc fortune. Czy sie im udalo, czy nie - nie wiem. Ja w kazdym razie szybko przegrac nie zamierzam.

Typy na dzisiaj:

1. Gael Monfils - Alejandro Falla
Typ Monfils nie przegra 2:0
Kurs 1,131
Stawka 15.2GBP

niagara 0

niagara

Użytkownik
2. Zenit - Auxerre
Typ 1x
Stawka 122,68 GBP
EW 140 GBP
3. Young Boys - Tottenham
Typ over 0,5 gola
Kurs 1,06
Stawka 28 GBP
EW 29,60 GBP

Przypomne, jaki jest moj system gry: Gram niskimi kursami na dwa poziomy w progresji, chociaz jest to progresja kumulowana. Czyli gram jakby zdarzenia AKO, ale po kolei, dzieki czemu zyskuje na kursie (poniewaz AKO zwykle jest zanizane - z wiadomych przyczyn).
Pierwszy poziom to 10-20% kapitalu na typ. W zaleznosci od pewnosci danego zdarzenia. I kursy tutaj od 1,05 do 1,20. Razem mam zrobic na pierwszym poziomie AKO 1,46.
Jesli nie wejdzie jakis typ, przechodze na drugi prog progresji. I tam juz kursy sa od 1,03 do 1,06. Razem AKO mam tutaj zrobic okolo 1,20 (w zaleznosci od tego, ile kapitalu przegralem na pierwszym poziomie).
Jak ktos nie rozumie, to moze pytac - ale prosze o PW (bede mogl odpisac po 10 poscie, takze jeszcze kilka dni).

niagara 0

niagara

Użytkownik
2. Zenit +
3. Young Boys +
Dodatkowo zagralem rowniez Young Boys na Live, przy stanie 3:0 dla YB handicap azjatycki + 0,5 po kursie 1,02 za 110 GBP
Bilans po dniu 4: 143,77 GBP
Na noc typ:
John Isner - Lukasz Kubot
Typ Isner
Kurs 1,15
Stawka 21 GBP
Ew 24 GBP

niagara 0

niagara

Użytkownik
1 Isner +
Teraz dalej:
Djokovic - Platfus (Troicki)
Typ Djokovic
Kurs 1,20
Stawka 21 GBP (110zl)
Ew 25,2 GBP

Potem gram znow Falla - Kochshreiber - Falla nie wygra 2:0, a potem Szkota Murray&#39;a lub Werder - Sampdoria 1x

niagara 0

niagara

Użytkownik
Uderzylem rowniez w trakcie 1 seta, przy stanie 5:3 i 15:0 dla Djokovica ze wygra 1 seta po kursie 1,02. Wszystkie typy jestem w stanie udokumentowac wyciagiem z betfair, takze luz ???? A pisze o tym, poniewaz chce, zeby bilanse sie zgadzaly (te podsumowujace na koniec dnia)
I dalej:
Falla - Kohlschreiber
Typ Falla nie wygra 2:0 (lay)
Stawka 27.36 GBP
EW 33.36 GBP

niagara 0

niagara

Użytkownik
Wczesniej dalem rowniez Nadala na Live przy stanie 6:2 za 100 funtow, ze wygra 2:0 oraz Djokovica, ze wygra po kursie 1,09. Wszystko ladnie weszlo. Gramy dalej:

Werder Bremen - Samdoria
Typ over 0,5
Kurs 1,100
Stawka 17,68 GBP

niagara 0

niagara

Użytkownik
Bilans po 5 dniu: 180,46 GBP (czyli okolo 900 ZŁ)
Na noc typ na Federera:
Istomin - Federer
Typ Federer
Kurs 1,14
Stawka 18.46 GBP

Pozdrawiam

niagara 0

niagara

Użytkownik
Na dzisiaj planuje zagrac tak:
1. Novosibirsk - PSV
Typ under 4,5
Kurs 1,07
Stawka 18,46 GBP
2. Leverkusen - Tavriya
Typ Leverkusen
Kurs 1,18
3. Timisoara - Man City
Typ over 0,5
Kurs 1,07
3. Nadal - zwyciestwo
1,06
4. Liverpool - Tranzbospor
Typ 1x
5. Villareal - Dnepr M.
Typ 1x

niagara 0

niagara

Użytkownik
I jade dalej, tym razem bardziej ryzykowny typ:
2. Azarenka - Na Li
Typ Azarenka nie przegra 2:0
Stawka 21,67 GBP
EW 5,04 GBP

niagara 0

niagara

Użytkownik
4. Murray - Ernest Gulbis
Typ Gulbis
Kurs 2,56
Stawka 5 GBP

(dalem przy stanie 4:2 dla gulbisa w pierwszym secie, teraz jest 1:1 w setach i kurs wyzszy na gulbisa, takze nie ma zludzen, co to rzetelnosci mojego typu ???? )

niagara 0

niagara

Użytkownik
Bilans po 6 dniu: 197.36 GBP, jak dobrze pojdzie, to dzisiaj przekrocze prog 1000 zł.

Na dzisiaj bardzo malo spotkan, ale zagram cos takiego:

Studentesce - CFR Cluj
Typ over 0,5

Polonia - Zaglebie
Typ 1x

Wlochy - Lotwa (kosz)
Typ Wlochy

cos z tego wybiore, bo wszystkiego na pewno nie dam rady ????

Pozdrowienia

niagara 0

niagara

Użytkownik
2. Polonia Warszawa - Zaglebie Lubin
Typ under 4,5
Kurs 1,09
Stawka 22 GBP
EW 1,98 GBP

Polecam rowniez typ na Fisha, ze nie przegra 2:0. Sadze, ze Szkot tym razem przegra 2:0. Wczoraj bardzo kiepsko gral, jest zmeczony. A Fish jest Amerykaninem i nie ma nic do stracenia. Bedzie walczyl ostro i nie sadze, zeby przegral z tak dysponowanym Murray&#39;em. Polecam ten typ na 70% ????

niagara 0

niagara

Użytkownik
Jednak poszedl Fish po kursie 3.00
Typ Fish
Kurs 3.00
Stawka 6 GBP
EW 18 GBP (90zl)

Qrcze, jak w morde strzelil, czuje, ze Fish to wygra. Chcialbym postawic wiecej, ale z zasady tego nie robie ????

niagara 0

niagara

Użytkownik
Qrcze, myslalem nawet o tym, zeby uderzyc calosc na Fisha po kursie 3.00 przez chwile, ale zrezygnowalem z tej mysli - w imie zasady. Mialbym juz 2500 zł. Huuh, prawie druga wypłata by byla. Zycie mnie juz nauczylo, ze czasem ma sie &#39;przeczucie&#39; mocne i wchodzi, ale innym razem &#39;przeczucie&#39; jest rownie mocne, i nie wchodzi. Dlatego niczego nie zaluje, ale daze powoli do swojego celu.

Bayern Monachium - Wolfsburg
Typ under 5,5 (LIVE - 41&#39;)
Kurs 1,05
Stawka 205 GBP (1025 zł)
EW 10 GBP

Do góry Bottom