Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Na kolana buku psie wredny parszywy zapchlony, myślisz że będziesz grabił z oszczędności 90% ludzi ,ale nie mnie ,sorry za dosłowny i dobitny przekaz, ale piątek i trzeba odreagować po ciężkim tygodniu w korpo
Włochy - Szwajcaria (over 3,5 kartki) 1,67
Andora - Polska ( over 10,5 RR) 1,87 Dania - Wyspy Owcze (over 2,5 gola) 1,80
Węgry - San Marino (over 3,5 gola) 1,37
Do singla, do AKO, co kto chce
Jegomość g...h przeżył orgazm bo trafił dwa kupony - sądząc po wpisach, które do nich załączył nie za często zdarza mu się widzieć zielony kolor u buka.
P.S. Waldi nie banuj znowu - nikogo nie wymieniłem z nazwy.
Włochy - Szwajcaria (over 3,5 kartki) 1,67
Andora - Polska ( over 10,5 RR) 1,87 Dania - Wyspy Owcze (over 2,5 gola) 1,80
Węgry - San Marino (over 3,5 gola) 1,37
Do singla, do AKO, co kto chce
Oglądałem kawałek i to były takie kaleki, że aż nóż się w kieszeni otwiera. A jak zobaczyłem to pudło z 7 metrów w 90 minucie to nie mogłem oprzeć się wrażeniu, że to jakaś ustawka...
Oglądałem kawałek i to były takie kaleki, że aż nóż się w kieszeni otwiera. A jak zobaczyłem to pudło z 7 metrów w 90 minucie to nie mogłem oprzeć się wrażeniu, że to jakaś ustawka...