Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Tenis:
Brooksby-Baena 2 kurs okolo 2.80 2-1
Od pocztaku kursy przesadzaone w strone Brooksbegboje maja dobry serwis Broosby ciut lepszy,ale lubie jak gra Hiszpan jest naprawde dobry na twardej,wart sprobowania 4/10
Fajnie dziś widać, że pieniądze i "gwiazdy" nie grają. Jak nie ma zespołu, jak nie ma trenera, kiedy brak honoru i morale, to właśnie wygląda się tak jak w tym meczu... Jak dzieci we mgle i frajerzy...
update
Przed chwilą Legia z 1 m nie dała rady... Wstyd...
Jak widzę te Josue ,Mucci Johansony i Rose i tego typu wynalazki to Szok. Najemnicy. Ja akurat sie ciesze bo tego klubu mówiąc delikatnie nie trawię. Zawsze wolałem jak Lech grał w pucharach i im jakos kibicowałem a tamtym never.
Post automatycznie złączony:
Na bank będą miec wjazd na trening. Takie działanie mobilizacyjne w polskim stylu i pewna 1ka że Stalą Mielec.
I ponownie: Serbia
Partizan-Cukaricki
kurs na 2,5 powoli wchodzi wiec chetnie podbije: ilosc goli powyzej 3,5 + 1.70
2 druzyna strzeli gola-Tak 2.30 Fortuna
Gra cala pierwsza polowe toczyla sie w dobrym tempie obie ekipy nastawione ofensywnie.Partizan mial fure szczescia w 1 polowie bo wynik mogl byc inny.sadze ze w 2 polowie obraz gry sie nie zmieni.Cukaricki graja bardzo ofensywnie i mysle ze nawet w obecnej sytuacji bramkarza Partizanu ustrzela cos.Licze na otwarty mecz do samego konca.
Fajnie dziś widać, że pieniądze i "gwiazdy" nie grają. Jak nie ma zespołu, jak nie ma trenera, kiedy brak honoru i morale, to właśnie wygląda się tak jak w tym meczu... Jak dzieci we mgle i frajerzy...
update
Przed chwilą Legia z 1 m nie dała rady... Wstyd...