Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Lipa z piłką jedynie tylko Śląsk wygrał a tak pełno niespodzianek
Miłego weekendu życzę
Jak zagram to tylko Rosje w siate i to za sporo
Albo zrobie dużo kuponów za mniejszą sumke ,żeby był mniejszy podatek jak pójde do ziemniaków
Trzymajcie sie i dziękuję
Orientuję się ktoś jakie były kursy na Fryderyki? Całkowicie zapomniałem, że to dziś, a tam takie oczywiste wyniki jak teraz Twittera przeglądam. Ciekawi mnie czy ktoś może wie ile płacili za Polskie Tango jako utwór roku?
AS FAP - DYNAMO DE DOUALA 1 2.30
DALIAN YIFANG - SHANGHAI EAST ASIA over 1,5 1.40
BLACK BULLS - CLUBE FERROVIARIO DE NAMPULA over 2,5 1.70
BLACK BULLS - CLUBE FERROVIARIO DE NAMPULA gol połowa tak 1.40
MOLOT PERM - MHC MOLOT
MOLOT PERM - over 3,5 1.60
TRAKTOR CHELYABINSK - AVTOMOBILIST YEKATERINBURG over 4,5 1.70
Ale żenada ten mecz Lecha z Cacovią. Nie zwykłem oglądać tej naszej gównianej ligi bo lata mi ona koło dupy i omijam szerokim łukiem, jedynie teraz co oglądam bo rożne zagrałem na ten mecz, ale chujnia jakich mało i drugiej połowy już nie zamierzam oglądać bo szkoda mojego cennego czasu na takie gówno.