>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [97]

Status
Zamknięty.
ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
Ogląda ktoś mecz Urugwaj - Paragwaj i widział więcej niż jedną powtórkę nieuznanej bramki Rogridueza Portillo? Na live w fortunie była tylko jedna powtórka i tam absolutnie nie było mowy o spalonym. Jednak po analizie VAR sędzia uznał pozycję spaloną podającego w tej akcji... Teraz jest 6-7 minut po tej akcji i zakłady cały czas są zwieszone w Unibet mimo, że nie było żadnych kontrowersyjnych sytuacji... trochę dziwna sprawa

ed: teraz odblokowali po właśnie ok. 6-7 minutach
ByL spalony
Zaraz potem był 2 VAR odnośnie czerwonej kartki i pewnie dlatego

czaro82 504,2K

czaro82

Użytkownik
Słowenia i Niemcy w siatkę ako @ 1.79
RG / Pavluchenkowa +5.5 gema @ 1.71

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +85
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Za pół godziny mamy mecz w kosza babek Logan - Townsville 2 6.40 Nie chcę pisać że po takim kursie warto spróbować bo w sumie nie wiem co nas czeka. Zawodniczki z Logan 3 wysokie zwycięstwa i jedno mniej okazałe z niezbyt mocnym SWMP. Po mojemu nie zostały jeszcze zweryfikowane. Townsville to taki trochę filijny zespół Heat grających w najwyższej klasie rozgrywkowej. W składzie mają naprawdę fajne dziewczyny na czele Mia Murray kilkukrotną mistrzyni ligi WNBL, Micael Cocks która grała w reprezentacji i między innymi w zespole z Torunia czy też superstrzelczynie Stephanie Reid(średnia 25 pkt/mecz) która w poprzednim klubie potrafiła rzucać nawet po 50 punktów w meczu
Pewnie gdyby to był pierwszy mecz sezonu to kursy byłyby dość wyrównane. Możliwe że tak wysoki kurs spowodowany jest ubytkami w składzie dziewcząt z Townsville.

Ps. Townsville pierwsza piątka najmocniejsza nie wiem tylko jak ławka wygląda.

Ostatnia edycja:
rzepin 1,2M

rzepin

Użytkownik
Over (+2.5)Over/Under Total Goals 2.5
Sichuan Minzu v Xiamen Egret Island

2.00

Ostatnia edycja:
U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
Djere @ 4.30 ⛔ 5/3 40/0 przy swoim serwisie i Djere przegrywa 5 gemów z rzędu Tylko kręcz Zvereva może dać wygrana

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
U 0

Gość
Poniżej 28.5 gema Zverev - Djere ✅

U 0

Gość
Collins plus Cristea@ 3.33 ⛔

U 0

Usunięty użytkownik 172463

Gość
Co tu tak czerwono, o 20:30 żużel Miśkowiak powyżej 9.5 pkt 2.00 totalbet, w innych linia podobna, 10 nastuka

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom