1:0 Ok.Typ może i z kosmosu ,ale jeśli coś takie jak Termalica pcha się do Ekstraklapy i nie może lub nie chce strzelić gola to ja DZIEKI za poziom naszej wychwalanej patologicznej piłkiOdra Opole over 1.5
@3.48 Marat
China Guam
Under 7.5
1.90
Granollers ma 2mecze mniej niz La Rioja I jeszcze maja czas a Irun to vice mistrz I mysle ze chca cos udowodnic I imo nie wartoGranollers ręczna 3.20 przegrywają 6-7, jak chcą grać w pucharze EHF to wygrają
Masz rację. Źle patrzyłem w tabelę, myślałem że to ostatnia kolejka dla wszystkich. No nic ładne plecy będą.Granollers ma 2mecze mniej niz La Rioja I jeszcze maja czas a Irun to vice mistrz I mysle ze chca cos udowodnic I imo nie warto
Siema. Ja pograłem over 2,5 w tym meczu @2.23 tak samo jak w meczu Rosenborga gdzie jest już 1:1 - chciałem tu podać, ale za szybko strzelili. Powodzenia ziomek bo ładny kurs, ale ja zazwyczaj w takich przypadkach wybieram bezpieczniejszą opcję i gram po prostu over. PozdroBodo/Glimt @ 5,10
No to mam nadzieje że oba wejdą. Lubie wysokie kursySiema. Ja pograłem over 2,5 w tym meczu @2.23 tak samo jak w meczu Rosenborga gdzie jest już 1:1 - chciałem tu podać, ale za szybko strzelili. Powodzenia ziomek bo ładny kurs, ale ja zazwyczaj w takich przypadkach wybieram bezpieczniejszą opcję i gram po prostu over. Pozdro