Real Madryt-Getafe
Real Over 1.5 bramki 42min
STS 2.77
+Real @1,91 Uni
nord holland i grasz u polskiego groszopijcy???Panowie pytanie trochę offtop. Czy ktoś z Was gra na LV Bet? Macie też takie problemy z obstawianiem LIVE od kilku godzin? Nie da się załadować dosłownie nic lub po mega długim czasie zarówno w mobilnej apce i na stronce na kompie.. To chyba nie tylko u mnie taki problem. Pisałem na infolinie, ale oczywiście zero odzewu.
a udalo ci sie zmienic kursy na normalne? Mnie t o przerastaPanowie pytanie trochę offtop. Czy ktoś z Was gra na LV Bet? Macie też takie problemy z obstawianiem LIVE od kilku godzin? Nie da się załadować dosłownie nic lub po mega długim czasie zarówno w mobilnej apce i na stronce na kompie.. To chyba nie tylko u mnie taki problem. Pisałem na infolinie, ale oczywiście zero odzewu.
Ja osobiście nie narzekam na Unibet. Wpłaty natychmiastowe, wypłaty w ten sam dzień na koncie EcoPayz. Kupony rozliczane bardzo szybko.Jakiego buka internetowego polecacie bez "podatków"
Właśnie podziękowałem po kilku latach nienagannej współpracy, szukam czegoś podobnego, pewny buk wypłata bez problemu najlepiej TrustlyJa osobiście nie narzekam na Unibet. Wpłaty natychmiastowe, wypłaty w ten sam dzień na koncie EcoPayz. Kupony rozliczane bardzo szybko.
BetssonWłaśnie podziękowałem po kilku latach nienagannej współpracy, szukam czegoś podobnego, pewny buk wypłata bez problemu najlepiej Trustly
Jak jest z wypłatami u nich , standardowo skan dowodu i wyciąg czy bardziej kombinują ? Co mnie najbardziej interesuje toj Trustly , zlęce dziś jutro będzie na koncie?, Tak jak to było w Unibet?Betsson