Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
SKA SAINT PETERSBURG - LOKOMOTIV YAROSLAVL over 4,5 1.70
DINAMO MOSCOW OBLAST - NEFTYANIK ALMETYEVSK OVER 4,5 1.70 USA (AM) - GERMANY (AM) USA (AM) - OVER 1,5 1.60
Ty to jesteś specjalista, Nożna ,ręczna, hokej, kosz, pici polo na małe bramki nie ma problemu. Tomcio ma wszystko i chętnie sie podzieli. Bierzcie i wygrywajcie!
ZSC LIONS - SC BERN over 4,5 1.90
ZSC LIONS - SC BERN over 5,5 2.80
Widze że jeszcze się niektórym nie znudziło ,bo dalej się czepiają ,no niema co się wnerwjać ,szkoda słów ,różni są ludzie ,co zrobić ,niema co
Miłego weekendu życzę
Tak to każdy potrafi pisać na kogoś a sami świeci są
Dziękuje i Prosze Napisać do Adminów żeby mnie zablokowali ,bo za dużo podaje typów
Dziękuję Bardzo Wszystkim
Miłego piątku życzę Dziękuję i dużo wygranych ,namnie już czas
Tak doszedłem do wniosku ,że trza zniknać ,bo niektórym przeszkadzam że podaje i pisze typy
Jak mam czas to podaje ,a nie ciągle ,jedynie pod wieczór
Dziękuję i życze dobrego Weekndu
Zrobie żeby inni mieli spokój ,tak bedzie najlepiej a przedewszystkim dlamnie ,nie będe sie denerwował co kto pisze Domnie i cytuje
Dzięki za Spędzony czas i Trzymajcie sie ciepło
i Dużo wygranych życzę
Dziękuję