L
1,5K
loleketikonek
Użytkownik
Sami tutaj płofesjonałiście się odzywają co nie trafiają kursów "1,60" a mówią o 3,0 hahaha bawcie sie dobrze i grajcie kursy 100 haha
Fajne te twoje "eleganckie" bety takie nie za dobreChciałem podać eleganckiego dubelka na Japonie, ale Kashima strzeliła i po ptokach - nie zdążyłem.
Edit: Widzę, że gol anulowany to moge podać.
Kashima - Hiroshima over 2,5 + Nagoya over 1,5
Ako @3.63
Edit 2: Teraz są kursy eleganckie więc solo też pograłem.
No tak bo przecież tobie wszystko wchodzi "miszczu". Ja przynajmniej od razu rozliczam, a nie tak jak te twoje pefffki na które każesz stawiać domy wiszą całymi dniami i tygodniami nierozliczone. Idź stąd dziecko bo bardziej żałosnego osobnika w życiu nie spotkałem.Fajne te twoje "eleganckie" bety takie nie za dobre
Albo po 10 a takie małe kursy mogą nie wejsć sam się przekonałem wczoraj na kobietkach po 1.40 i 0-0 i wszystko wtopiłem było mineło ,zresztą to kiedyś się musiało skończyć moja passaTomcio petarda to jest o kursie 3.00 a nie żałosne 1.6
0-2 w 2 połowie strzelaliBUCARAMANGA W - INDEPENDIENTE MEDELLIN W over 2,5 1.70
BUCARAMANGA W - INDEPENDIENTE MEDELLIN W połowa gol tak 1.40
3-0 DziękujęVILLA DE SANTA BRIGIDA - ARUCAS FC 1 1.90
VILLA DE SANTA BRIGIDA - ARUCAS FC over 1,5 1.30
no pieknie albo zainstalowal program do poprawnej pisowniZobaczcie wpis tomcia z dzisiaj i wytłumaczcie mi fenomen? Tomcio jako uczeń 5A pojął ortografie będąc na zdalnym nauczaniu czy ku**a o co chodzi?