hokej Szwajcarja tylko Dawos 4-4 zrypał ale 1 tercja weszła 1,5
Sorka Myślałem że da ZAROBIC SZwajcarja a tu Dawos zrypał bo remis ,Nie idzie mi coś ,staram się jak mogę a tu lipa ,chyba będzie trzeba odejsć bo ostatnio marnie idzie ,a Po pracy trzeba odpoczywać a ja biore sie za typowanie i mało śpię .Wszystko próbuję dla FORUŁOWICZÓW robic dobre typki ,ale jakoś nie wychodzi ,a teraz czas przed ŚWIĄTECZNY to mało ludzi teraz pisze ,bo się przygotowują na Śwęta ,a ja sie staram ,ale marnie to wychodzi ,Niewiem czy jak ktoś coś gra mego to ma jakiś zysk
Wiadomo każdy gra za ile może i co chce ,nic na siłę ,i nie zmuszamy i nie namawiamy zagraj tn typ na pewno wejdzie nic z tych rzeczy to nie w moim stylu ja tak nie umiem robić nakłaniać kogoś ,nie mój sposób ,ja się dziele tylko i nic więcej ,a każdy sam sobie wybiera
Już pewnie UŻYTKOWNICY MAJĄ swoich wybrańców co grają ich typki
Dziękuje i ŻYCZE MIŁEGO wIECZORECZKU kOCHANI II ZDRÓWKA TO NAJWAZNIEJSZE i dobrych typów
RĘCZNA WYGRYWA NIECH WYGRA TO ŁADNIE PRZYFARCI SIĘ NA NOCKE I MOŻNA ISĆ SPAĆ WREŚCIE
CZEKAM NA zakończenie ręcznej i dam znać czy taki kurs siadł czy miałem nosa dobrego do dużego kursu