2 Bundesliga
Osnabruck 2.15
Osnabruck walczy o utrzymanie. U rywali z Kiel już wiadomo że nie zagra kilku kluczowych zawodników jak Meffert, Ozcan, Jae-Sung, Muhling. Prawdopodobnie też kilku innych dostanie wolne. Jak ktoś chce może czekać na składy.
Aston Villa - Chelsea gol do 59:59 min @ 1,77 Uni gola AV to się nie spodziewałem
Zanosi się na gola już od pewnego czasu, myślę że w ciągu tych 20 najbliższych minut coś wcisną
Everton - Liverpool over 1,5 FT @ 2,17 Uni uja tu będzie
W Anglii po lockdownie więcej goli pada po przerwie, mam nadzieję na co najmniej dwie bramki w drugiej połowie.
Grigor Dimitrov z pozytywnym wynikiem na koronawirusa. Teraz kwestia czasu aż pozostali zawodnicy z adria CUP też będą mieć wynik pozytywny. W serbi i Chorwacji te turnieje wyglądały jakby wirusa wogole nie było. Full trybuny. Dzieci do podawania piłek. Wspólne zdjęcia zawodników i długo nie trzeba było czekać. Dobrze że powrót sezonu w połowie sierpnia.
W Giants nie zagrało trzech najlepszych zawodników Vukona, Karena (ci dwaj byli w składzie ale nie wybiegli na parkiet) i Brooks (przyszedł z dzisiejszych rywali). Możliwe że dwóch pierwszych zagra pojutrze z Nuggets.