>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [94]

Status
Zamknięty.
dr-joint 36,8K

dr-joint

Użytkownik
Właśnie ja też nie kumam o co chodzi w tym graniu ćwiartek w azjanach, wytłumaczy ktoś? Co daje jak zagram np. over 2.25 albo 2.75 przecież nie można strzelić pół bramki kurła 😂
Post automatycznie złączony:

Smolevichi (Białoruś) over 1.5
@3.70
Jaki Janusz kurła. 😂 Już drugi raz szukasz szczęścia podając typ po trochu przeciwstawny do mojego. Co prawda to, że Smalawiczy strzeliło by drugą bramkę nie wyklucza drugiej bramki FC Mińsk, ale chodzi o sam fakt podpinania się i podawania na przekór. Możesz się tak bawić Januszku - leje na to. 😂

Ostatnia edycja:
ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
Właśnie ja też nie kumam o co chodzi w tym graniu ćwiartek w azjanach, wytłumaczy ktoś? Co daje jak zagram np. over 2.25 albo 2.75 przecież nie można strzelić pół bramki kurła 😂
Post automatycznie złączony:

Jaki Janusz kurła. 😂 Już drugi raz szukasz szczęścia podając typ po trochu przeciwstawny do mojego. Co prawda to, że Smalawiczy strzeliło by drugą bramkę nie wyklucza drugiej bramki FC Mińsk, ale chodzi o sam fakt podpinania się i podawania na przekór. Możesz się tak bawić Januszku - leje na to. 😂
Over 0,75 tzn że jak padnie 1 gol połowa stawki wygrywa a połowa zwrot. A over 1,25 i strzela 1 to połowa stawki przegrywa a połowa zwrot. I tak dalej 1,25 , 1,75

Otrzymane punkty reputacji: +21
dr-joint 36,8K

dr-joint

Użytkownik
Over 0,75 tzn że jak padnie 1 gol połowa stawki wygrywa a połowa zwrot. A over 1,25 i strzela 1 to połowa stawki przegrywa a połowa zwrot. I tak dalej 1,25 , 1,75
Ok dzięki za odpowiedź. Tylko w takim razie po co bawić się w takie pierdolety? 😂 Np. over 1 czy 2 rozumiem i się często opłaca, ale te całe ćwiartki - kurła nie ogarniam. 😂

G 11,6K

gzjjr

Użytkownik
Co ci nieudacznicy z Polski u20 w siatkę zrobili to we łbie się nie mieści. Na nogach wracać do domu, partacze

Ostatnia edycja:
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Próbuje Zidansek @3,76 6:8
1:1 w setach

Szkoda bo miała 3:0

Muguruza się sama skończy. 43 UE po dwóch setach

Ostatnia edycja:
roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Stal - Piast over 2.5 @2.1
Ładnie poszli w 2 połowie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +52
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Stal Mielec vs Piast Gliwice
Piast over 1.5 @3.30
Piast over 2.5 @8.80 spróbuję. szkoda bo do zrobienia a kurs konkretny

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +9
piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
Działa Wam betx? Mi dziś rano normalnie funkcjonował, a teraz strona działa, ale kuponu obstawić nie mogę, a miałem grać over 5,5 kartek w meczu Fulham - Aston Villa po kursie 3,10, ale cały czas informacja " Trwa sprawdzanie poprawności kuponów Proszę czekać". W tym czasie padła pierwsza kartka, zmieniło mi kurs na 2,4, ale ciągle mi odpowiadał, dalej to samo, teraz kolejna kartka, a ja dalej nie mogę zagrać, inne zdarzenia to samo.
EDIT:
Na livechacie napisał gość, że problemy techniczne z ofertą LIVE, sprawa zgłoszona do działu technicznego.

roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Spratak Moskwa over 4.5 @2.95

W sumie to nawet nie żałuje tych pieniędzy, piękny comeback Dynamo Moskwy oby jeszcze utarli Spartakowi nosa w dogrywce.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1
czaro82 507,8K

czaro82

Użytkownik
Liverpool - Arsenal BTS @ 1.76
Arsenal strzeli w 2 poł @ 2.08
Arsenal over 3.5 korka @ 1.77 Unibet
... lipa tylko bts :mad:

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +9
Status