>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [93]

Status
Zamknięty.
jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
Próbujemy na noc

Kosz Meksyk

San Luis (z dogrywką)     @    7.8    fortuna

A co tam wczoraj fajny wyrównany meczyk więc kto wie czy dziś się nie uda wygrać.Soles w końcu musi przegrać,a że w Meksyku logiki nie ma żadnej to trzeba spróbować

jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
cytat z dnia 20 grudnia 2019 22:47 przez jozzy22Próbujemy na noc

Kosz Meksyk

San Luis (z dogrywką)     @    7.8    fortuna

A co tam wczoraj fajny wyrównany meczyk więc kto wie czy dziś się nie uda wygrać.Soles w końcu musi przegrać,a że w Meksyku logiki nie ma żadnej to trzeba spróbować

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
⚽ Everton - Arsenal
Arsenal lub remis @1.61
BTS i over 2.5 @1.69
over 4.5 ŻK @2

Świetne spotkanie na początek kolejki. Przede wszystkim Everton pod wodzą Fergusona wygrał i zremisował z dobrymi drużynami. Wątpię jednak, że ta osoba jest w stanie wymyślić jakąś taktykę i chłopaki po prostu lecą na motywacji i zaangażowaniu, które zapewne Duncan zaszczepił. Za sterami marnego ostatnio Arsenalu zasiadł Arteta. Ten trener zna ligę, zna klub i był ciągle w obiegu jako asystent Guardioli. Także taki Everton ma zapewne rozpracowany i przeanalizowany. Pytanie tylko czy zdąży przekazać co trzeba zawodnikom. Jeżeli tak to myślę, że nawet Arsenal dzisiaj może wygrać. Przede wszystkim spodziewam się dużo walki i radosnego futbolu. Arsenal z kłopotami w obronie bo wypada Kolasinac, Tierney i może nie zagrać Bellerin, także boki obrony będą szpachlowane. Mam nadzieję, że zobaczę dobry mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +16
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
cytat z dnia 21 grudnia 2019 12:28 przez mlk⚽ Everton - Arsenal
Arsenal lub remis @1.61   
BTS i over 2.5 @1.69   
over 4.5 ŻK @2   

Świetne spotkanie na początek kolejki. Przede wszystkim Everton pod wodzą Fergusona wygrał i zremisował z dobrymi drużynami. Wątpię jednak, że ta osoba jest w stanie wymyślić jakąś taktykę i chłopaki po prostu lecą na motywacji i zaangażowaniu, które zapewne Duncan zaszczepił. Za sterami marnego ostatnio Arsenalu zasiadł Arteta. Ten trener zna ligę, zna klub i był ciągle w obiegu jako asystent Guardioli. Także taki Everton ma zapewne rozpracowany i przeanalizowany. Pytanie tylko czy zdąży przekazać co trzeba zawodnikom. Jeżeli tak to myślę, że nawet Arsenal dzisiaj może wygrać. Przede wszystkim spodziewam się dużo walki i radosnego futbolu. Arsenal z kłopotami w obronie bo wypada Kolasinac, Tierney i może nie zagrać Bellerin, także boki obrony będą szpachlowane. Mam nadzieję, że zobaczę dobry mecz.
Gospodarze zdecydowanie lepsi, Arsenal nadal nie wie o co im biega w tym sezonie. Arteta jeszcze był na trybunach, więc nie odcisnął piętna na zespole. Mimo to trochę walki było, mecz sam w sobie do zapomnienia. 0-0 nie spodziewał bym się chyba nigdy.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom