>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [93]

Status
Zamknięty.
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Witam, jest dobry deal do zarobienia, mianowicie polecam do grania na live teraz 
Ruch II Chorzów @4.55 I Korona Handball Kielce @2.35 piłka ręczna kobiet, Fortuna.
drużyny się wymieniły i do Kielc pojechała II drużyna, a pierwszy skład gra z Piotrcovią w Chorzowie pod szyldem rezerw (potwierdzone info, sprawdziłem składy)

Otrzymane punkty reputacji: +29
lobot 644

lobot

Użytkownik
cytat z dnia 18 grudnia 2019 18:52 przez prezes96Witam, jest dobry deal do zarobienia, mianowicie polecam do grania na live teraz 
Ruch II Chorzów @4.55 I Korona Handball Kielce @2.35 piłka ręczna kobiet, Fortuna.
drużyny się wymieniły i do Kielc pojechała II drużyna, a pierwszy skład gra z Piotrcovią w Chorzowie pod szyldem rezerw (potwierdzone info, sprawdziłem składy)
gdzie to mogę zagrać oprócz fortuny?

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
cytat z dnia 18 grudnia 2019 19:06 przez lobot

gdzie to mogę zagrać oprócz fortuny?
Ja wrzuciłam na STS.

Teraz kursy zleciały z @7 na @1,70 przy stanie 18-16 dla Ruchu. 50 min.
Zakład bez remisu.

edit: mecz zakończony. 
27-21 dla Ruchu   
Wielkie dzięki, Panie Prezesie za namiary. 

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Ruch II Chorzów na       
30 sekund do końca 5 bramek przewagi, pozdrawia znawca ręcznej z piwnicy 

Otrzymane punkty reputacji: +65
H 115,9K

hagi84

Użytkownik
cytat z dnia 18 grudnia 2019 19:24 przez prezes96Ruch II Chorzów na       
30 sekund do końca 5 bramek przewagi, pozdrawia znawca ręcznej z piwnicy 
brawo, swietne info i podwojne brawo, ze sie tutaj podzieliles i inni skorzystali

Na takiej niszy wlasnie ludzie zarabiaja krocie jesli maja gotowe konta pod taka gre - chyle czola

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
cytat z dnia 18 grudnia 2019 19:34 przez hagi84

brawo, swietne info i podwojne brawo, ze sie tutaj podzieliles i inni skorzystali

Na takiej niszy wlasnie ludzie zarabiaja krocie jesli maja gotowe konta pod taka gre - chyle czola
Kiedyś częściej tu bywałem, inny klimat był. Kto mnie zna, to wie ile razy na ręcznej krocie się zarabiało na moich typach. Teraz wpadam okazyjnie, żeby wspomóc kolegów z powodu dawnej sympatii do tego forum. :)

H 115,9K

hagi84

Użytkownik
cytat z dnia 18 grudnia 2019 19:44 przez prezes96

Kiedyś częściej tu bywałem, inny klimat był. Kto mnie zna, to wie ile razy na ręcznej krocie się zarabiało na moich typach. Teraz wpadam okazyjnie, żeby wspomóc kolegów z powodu dawnej sympatii do tego forum. :)
gdzies typy wrzucasz? blogabet itp?

Teraz w modzie takie serwisy albo telegramy :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom