mlk
Użytkownik
Czutki na dzisiejszą Premier League:
Aston Villa - Leicester - under 3.5, Villa handi +1,5 - myślę, że wynik będzie niski, dość późno się otworzy. Leicester gra bardzo solidnie, nie bez powodu są drudzy w lidze. Uważał bym natomiast na zespół z Birmingham, robili już niespodzianki. Nie zdziwię się, gdy będzie tu remis. Nie czuję natomiast dużej ilości bramek. Może 1-1. może 0-1 i pewnie dopiero w drugiej się rozkręci.
Newcastle - Southampton - remis, BTS - obydwa zespoły wygrały w zeszłej kolejce, Newcastle wręcz na mini-fali po remisie z Man City. Wydaje mi się, że może być sporo bramek w tym meczu, bo obydwa zespoły mają o co grać i są zachęceni ostatnimi wynikami. Żadna z drużyn nie potrafi zasadniczo bronić. Może paść tutaj sporo bramek a koniec końców być remis, żeby ich pogodzić.
Norwich - Sheffield United - Sheffield lub remis, under 2.5 - tutaj czuję bardzo niski wynik, może jakieś nudne 0-0 czy 0-1. Według mnie za mało jakości w zespole Norwich. Sheffield utrzyma ich ładnie defensywnie i może samo coś strzeli. Zobaczymy jak będzie.
Brighton - Wolverhampton - Brighton lub remis, BTS - myślę, że Brighton tego nie przegra. Myślę też, że może być kilka bramek ale nie jestem w stanie powiedzieć ile - Wolves lubi czasami znacznie przesadzić. Scenariusz dla mnie najbardziej prawdopodobny to Brighton lub remis.
Może po raz kolejny coś ktoś skorzysta, to takie luźne przemyślenia.

Może po raz kolejny coś ktoś skorzysta, to takie luźne przemyślenia.