L
45K
lubuszanin
Użytkownik
3:0cytat z dnia 26 listopada 2019 19:41 przez lubuszaninZEA-Jemen btts
@2.55
3:0cytat z dnia 26 listopada 2019 19:41 przez lubuszaninZEA-Jemen btts
@2.55
Fernandinhocytat z dnia 26 listopada 2019 21:03 przez mlkPanowie, piąta kolejka Ligi Mistrzów, PSG, City i Juve "raczej" pewne awansu. Oznacza to, że 5 kolejka jest idealnym czasem na wyczyszczenie się z kartek przed kolejną fazą. Zawodnicy, którzy zagrożeni są pauzą w przypadku kartek to m.in. Fernandinho, Verratti czy Matuidi. Dlatego też ja osobiście kuszę się na takie oto typy:
Fernandinho otrzyma ŻK @2.2
Matuidi otrzyma ŻK @2.8
Nie widzę wystawionego kursu na Verrattiego ale również bym zagrał.
Taka sama sytuacja z Mendym z City.
Bardzo sie Fernandinho staral zeby zarobic ta kartke? Ile razy przeginal? Czy po prostu jedna kosa poszla i tyle? ????cytat z dnia 26 listopada 2019 22:52 przez mlk
Fernandinho
Matuidi chyba się zapomniał wykartkować, heh
Prawdę mówiąc nie wiem, oglądałem Real-PSG oraz Juve-Atletico. Widać doświadczenie Guardioli, który musi grać Fernandinho na obronie i nie może sobie pozwolić na żadne braki w następnych fazach. Kartka w 91' to nie przypadek W Turynie Matuidi przysnął albo sztab Sarriego nie ogarnął prostego tematu. Na jutro też kilka potencjalnych wykartkowań przed kolejną fazą, tylko czy sztaby przekażą co trzeba?cytat z dnia 26 listopada 2019 23:33 przez ranczo0123
Bardzo sie Fernandinho staral zeby zarobic ta kartke? Ile razy przeginal? Czy po prostu jedna kosa poszla i tyle? ????
34 minutycytat z dnia 27 listopada 2019 14:49 przez szeffbNorth East United - Mumbai City Over 2,5 @1,74 10/10.