Masz wygrany kupon. Pisz do nich niech Ci zmienia albo sami to zrobia jak sie ogarna. W Fortunie licza sie kartki wszystkie z zastrzezeniem, ze sa dane zawodnikom. Nie ma to u nich znaczenia czy zawodnik byl na boisku czy dostal bedac na lawce rezerwowych.cytat z dnia 14 listopada 2019 21:42 przez thomaszc
Cześć pytanie mam, czy jak to jest w przypadku fortuny i ilością ŻK?
Miałem w meczu Turcji, powyżej 5,5 żk, przy wybieraniu tej opcji był dopisek, 'Liczba zółtych kartek (Żółte kartki pokazane trenerowi lub członkom sztabu zespołów nie są uwzględniane.)'
Z tego co wiem, fortuna bierze ilości ŻK z uefy, a na stronie uefa com jest wynik w żk 5-2, z tym, że 1żk dostał ktoś ze sztabu w Turcji, więc żk dla zawodników wyglądają 4-2
Jak myślicie?
od momentu przełamania przez Fedexa ten na totalnej wy... e. Aż szkoda było na to patrzeć .cytat z dnia 14 listopada 2019 21:49 przez kropson1988Djokovic mecz @3,07 Betsafe.
Teraz to już muszę reklamować:cytat z dnia 14 listopada 2019 21:45 przez ranczo0123
Masz wygrany kupon. Pisz do nich niech Ci zmienia albo sami to zrobia jak sie ogarna. W Fortunie licza sie kartki wszystkie z zastrzezeniem, ze sa dane zawodnikom. Nie ma to u nich znaczenia czy zawodnik byl na boisku czy dostal bedac na lawce rezerwowych.
Daj znac czy sie udalo ale wedlug mnie jest to formalnosc.cytat z dnia 14 listopada 2019 22:47 przez thomaszc
Teraz to już muszę reklamować:
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk4MDE5NzE4NDQwMDQwMDrOvlzgyv6TfNrQCl4%3D&kind=MAIN