Nikt nie jest nieomylny. wybaczamycytat z dnia 9 listopada 2019 17:08 przez qowalsky6Obejrzałem właśnie cyrk pt. Wisła P vs Cracovia, wobec czego chciałem odszczekać poranne kalumnie (jak się teraz okazało), którymi obdarzyłem graczy na Antypodach w spotkaniu Jets - Glory. W porównaniu z polskim meczem są oni wirtuozami futbolu (właściwie soccera), profesjonalistami i poważnymi ludźmi. Dla przypomnienia w australijskim meczu padł wynik 1-1, były 3 VAR-y, 2 poprzeczki i czerwona kartka - a ja głupi narzekałem i utyskiwałem na poziom australijskiej piłki. Przepraszam, posypując sobie głowę popiołem. Zbłądziłem i proszę o wybaczenie
4-2cytat z dnia 9 listopada 2019 16:10 przez wscLipzq @1.82
opadł Arsenal, nie miał za czym ganiać, gospodarze ograli gości bez ziewaniacytat z dnia 9 listopada 2019 19:23 przez mlk Leicester - Arsenal
Guendouzi otrzyma ŻK @3.21
Młody jest nabuzowany, przy takim tempie Leicester może dostać kartkę. Lubi wdać się w jakąś przepychankę, wykłócać się z sędzią, więc są dodatkowe podstawy do kary. Myślę, że ma szansę dostać kartkę za jakieś głupie ciągnięcie za koszulkę.
Ogólnie poszedł bym w over 1.5 ŻK Arsenalu, aczkolwiek kurs jest ultra nędzny (1.49), także ktoś te kartki powinien dostać. Torreira jest na cenzurowanym ale raczej nie dogra całego meczu więc w niego nie inwestuję.
Siedzicytat z dnia 9 listopada 2019 17:48 przez wscLegia + Leicester + Inter ako @3.5
...cytat z dnia 9 listopada 2019 18:57 przez czaro82... Bayern więcej rzutów rożnych @ 1.87 Uni