Jest. Właśnie w Mediolanie sędzia korzysta z VAR-u.cytat z dnia 17 września 2019 20:07 przez plmpcruePanowie, ważne pytanie bo nie moge znaleźć info. Czy var jest już w grupówce LM?
Jest. Właśnie w Mediolanie sędzia korzysta z VAR-u.cytat z dnia 17 września 2019 20:07 przez plmpcruePanowie, ważne pytanie bo nie moge znaleźć info. Czy var jest już w grupówce LM?
https://home.footybite.com/cytat z dnia 17 września 2019 20:35 przez gram_dla_bekiYo, ktoś podeśle jakąś (może być płatna) strona gdzie znajdę dostęp do meczu Borusii? Ostatni mecz oglądałem z 3 lata temu więc nawet nie wiem gdzie szukać ????
strims.world, wybierz coś tam sobie.cytat z dnia 17 września 2019 20:49 przez luken7Gdzie oglądać mecz Napoli - Liverpool na necie?
wynik 3:0 oba overy na pluscytat z dnia 17 września 2019 20:45 przez remigiuszkocurAlcorcorn - Cadiz ja gram over 1,5 gola bezpiecznie za 1,57 odwazniej mozna zagrac 2,5 za 2,76
obie druzyny rozegraly w lidze 5 meczy czyli razem 10 az siedmiokrotnie byl over w tych meczach obie maja srednia goli na mecz na poziomie 3
Cakir nic nie druknął, jestem wielce zawiedziony, 3 kartki. Cieszy chociaż wygrana Napoli.cytat z dnia 17 września 2019 19:40 przez mlk Chelsea - Valencia
over 3.5 ŻK
+
Napoli - Liverpool
Napoli (+1,5)
ako @1.88
Taki dubel na dzisiejszą LM. Dzisiaj dobre mecze i przez to za dużo myśli więc podszedłem prosto: Chelsea jak i Valencia mają wg mnie równe szanse więc obydwie drużyny będą walczyć zawzięcie, do tego sędziuje drukarz Cakir. Druga myśl to taka, że Napoli nie przegra meczu u siebie, a jeśli miała by przegrać to dopuszczam jedną bramkę. Stąd takie a nie inne typy zebrane w dubelek. W końcu LM!
www.darmowa-telewizja.online?cytat z dnia 17 września 2019 23:13 przez profPamieta ktos jak sie nazywala taka strona / telewizja byla na czarnym tle w nazwie miala telewizja cos tam com i bylo tam duzo sportowo kanalow jak canaly + i polsaty. Mialem formata i zgubilem ta stronke.
tak dziekuje bardzo.cytat z dnia 17 września 2019 23:32 przez kamilcia21
www.darmowa-telewizja.online?
Cała przyjemność po mojej stroniecytat z dnia 17 września 2019 23:40 przez prof
tak dziekuje bardzo.