dobre chłopaki, życzę im by nie przegralicytat z dnia 7 września 2019 21:39 przez mlk Serbia - Portugalia
Serbia strzeli gola @1.82 fortuna
Serbowie grają jak równy z równym, w niczym nie ustępują Portugalii. Bardzo ładnie wychodzą z piłką i mieli ciekawsze okazje na strzelenie bramki niż goście. Niestety po małym błędzie dostali szmatkę i przegrywają. Uważam jednak, że coś wrzucą bo potrafią wyjść z kontrą, pozycyjnie również grają przytomnie. W drugiej połowie powinien wejść Jović, polepszając ofensywę. Serbska krew nie pozwoli im po prostu poddać się i będą ciągnęli na bramkę do końca meczu.
brakło jednego golacytat z dnia 7 września 2019 14:31 przez byle-na-plus
Kosowo - Czechy
Francja - Albania
Serbia - Portugalia
Litwa - Ukraina
Sandecja - Jastrzębie
5x over 2,5 AKO: 29,59
Tutaj , zawiodłem się na Nemanji. Większość meczu wycofany, drepczący w swoim rejonie, nie było tego agresywnego ruszenia do przeciwnika, na jakie liczyłem i na jakim bazowałem typ.cytat z dnia 7 września 2019 20:59 przez mlkPolecam zagrać żółtą kartkę Nemnji Maticia w meczu Serbów z Portugalią. Mokra nawierzchnia, piłkarze często gubią krok więc pole do błędów duże. Właśnie inny Serb dostał kartkę, będzie tutaj ich sporo. Matić nie jest tuzem prędkości, mało ogrywany w United w tym sezonie, może nie czuć gry a gra na ŚPD gdzie trzeba przerywać akcje. Ja niestety nie mogę zagrać jego ŻK bo nie mam oferty, natomiast zagrał bym z dużym przekonaniem. Polecam.
Tzn. Turbował?cytat z dnia 7 września 2019 23:46 przez mrbrightsideAndreescu pokazała mimo ze to finał wielkiego szlema to jest to cały czas WTA