verno
Znawca - Hokej
cytat z dnia 14 lipca 2019 06:35 przez vernoHokej Nowa Zelandia
West Auckland Admirals - Botany Swarm
over 7.5
@1.70
Stream:
https://www.youtube.com/watch?v=DH2bp0_FoA0
cytat z dnia 14 lipca 2019 06:35 przez vernoHokej Nowa Zelandia
West Auckland Admirals - Botany Swarm
over 7.5
@1.70
Stream:
https://www.youtube.com/watch?v=DH2bp0_FoA0
Mi sie udalo obejrzec tylko dwa pierwsze sety niestety potem zgasiło mnie . Na szczescie przy tym mialem over 3,5 seta wiec jestem zadowolony . Pierwszy set pod dyktando gospodarzy , Brazylia nie istniala ale w drugim i trzecim to oni juz dyktowali warunki i wzieli dwa sety . Szczerze powiedziawszy czulem ,że kanarki w tym spotkaniu narobia klopotow gospodarzom i nawet w czasie tego drugiego seta zastanwialem sie czy nie przylozyc na nich ale na szczescie darowalem sobie i koniec koncow USA wzielo to 3:2 . Mysle , ze dzisiaj Brazylia odda nam max seta choc uwazam iz bedzie 3:0 . A co do finalu jednak USA . Zbyt mocni sa , a ruscy troche nie wykorzystuja swoich sytuacji tak jak wczoraj z Nami (na moje szczescie bo mialem +2,5 na Polakow) gdzie w drugim secie mieli bodajze 22:18 i oddali seta . Ale nie uwazam aby bylo tez 3:0 dla USA .cytat z dnia 14 lipca 2019 07:03 przez pagadi
Arquisek źle się zrozumieliśmy po prostu. Polacy nic nie zagrali, to Rosjanie wyciągnęli rękę w drugim secie mając przewagę 22 do 18 bodajże. Dlatego w finale nie ma się co zastanawiać i grać w kierunku gospodarzy. Oglądał ktoś dzisiaj mecz USA? Jak to wyglądało?
Dzięki Kropson. Rosjanie mają strasznie dziwne przestoje gdzie tracą po kilka punktów. Dla mnie USA i tak też gram razem z win Brazylia oraz Djoko.cytat z dnia 14 lipca 2019 11:49 przez kropson1988
Mi sie udalo obejrzec tylko dwa pierwsze sety niestety potem zgasiło mnie . Na szczescie przy tym mialem over 3,5 seta wiec jestem zadowolony . Pierwszy set pod dyktando gospodarzy , Brazylia nie istniala ale w drugim i trzecim to oni juz dyktowali warunki i wzieli dwa sety . Szczerze powiedziawszy czulem ,że kanarki w tym spotkaniu narobia klopotow gospodarzom i nawet w czasie tego drugiego seta zastanwialem sie czy nie przylozyc na nich ale na szczescie darowalem sobie i koniec koncow USA wzielo to 3:2 . Mysle , ze dzisiaj Brazylia odda nam max seta choc uwazam iz bedzie 3:0 . A co do finalu jednak USA . Zbyt mocni sa , a ruscy troche nie wykorzystuja swoich sytuacji tak jak wczoraj z Nami (na moje szczescie bo mialem +2,5 na Polakow) gdzie w drugim secie mieli bodajze 22:18 i oddali seta . Ale nie uwazam aby bylo tez 3:0 dla USA .
cytat z dnia 14 lipca 2019 12:53 przez marek611Warriors over 2,5 @3,45
Pewnie za całokształt pracował od dawna na tocytat z dnia 14 lipca 2019 13:50 przez adik1992Na finał Federer +1,5 seta @1,79
Za co zderzaka zbanowali?