Erni, naszą ligę znam jak własną kieszeń. Więc jedyne czego się obawiam to tych z Wawy. Co mnie podkusiło, przecież mogą dostać lanie od Gibraltaru jak nic.cytat z dnia 11 lipca 2019 20:48 przez erni1
Kamila jedynie obawialbym sie Cracovii. Zrobili niezle transfery a slowackie zespoly wczoraj i dzis slabo
Ja mam w taśmie Europa Legia powyzej 2 goli. Trochę bylem zdziwiony wysokim kursem, jednak Legia w pucharach może wszystko odwalićcytat z dnia 11 lipca 2019 21:16 przez kamilcia21
Erni, naszą ligę znam jak własną kieszeń. Więc jedyne czego się obawiam to tych z Wawy. Co mnie podkusiło, przecież mogą dostać lanie od Gibraltaru jak nic.
Oglądałam 10 minut przed chwilą. Uciekłam z transmisji przerażona. Tam będzie cud jak Wawa tego nie przegra. Gibraltar strzela z każdej pozycji. Ale jest jedno ale. Legia lubi strzelać bramki fuksem pod koniec meczu. Więc różnie może być.cytat z dnia 11 lipca 2019 21:53 przez erni1Do ogladajacych Legie
Czy jest szansa na bramki czy raczej idzie to w kierunku cennego remisu na wyjezdzie
Kusi kurs na powyzej 1 gola w lvbet 1.95