K
0
kropson1988
Gość
Svitolinka ma szanse na wygranie meczu z Halep , a tymbardziej seta bo jesli mam byc szczery praktycznie nie ogladalem ani jednej ani drugiej w tym turnieju ???
Znając życie nic nie wie oprócz tabeli zgadza się Kamilo?!cytat z dnia 11 lipca 2019 13:57 przez robin.on.
Kamilcia nie wiem co wiesz o Indonezji...
ale Kalteng to beniaminek....
Robin, o Indonezji? Nic nie wiem. Sugerowałam się ostatnimi wynikami (dom/wyjazd) i pozycją w tabeli. A patrząc z tej perspektywy kurs wydał się mocno zawyżony. Wydawałoby się, że status beniaminka niewiele tutaj znaczy, jednak wynik mówi co innego. Szkoda.cytat z dnia 11 lipca 2019 13:57 przez robin.on.Kamilcia nie wiem co wiesz o Indonezji...
ale Kalteng to beniaminek....
cytat z dnia 11 lipca 2019 13:38 przez erni1Za drobne z tenisa
Svitolina +5,5
Strycova +6.5
Ako 2.01 etoto
Svita beznadzieja 2xcytat z dnia 11 lipca 2019 14:56 przez kropson1988Sprobuje to sa tylko kobietki Svitolina set 2 przy 1:0 @2,26 i mecz @5.10 Betsafe.
Każdemu się zdarzają. Dla mnie najczęściej w weekendy gdy oferta jest zbyt bogata.cytat z dnia 11 lipca 2019 16:09 przez kamilcia21Zdarzają Wam się tzw.krytyczne dni? )
Przedwczoraj słabo, wczoraj beznadziejnie a dzisiaj jestem bliska sięgnięcia dna Trzy typy już "uwaliłam" a czwarty w drodze.
Pamiętam, że jak zaczęłam na LIVE, miałam same przody a od trzech dni jak piorun w szczypiorek ) Pocieszcie mnie, że to chwilowy kryzys
@kamilcia21 chce być jak @robin.on.cytat z dnia 11 lipca 2019 14:37 przez jozzy22
Znając życie nic nie wie oprócz tabeli zgadza się Kamilo?!