Za wcześnie zaczelicytat z dnia 9 lipca 2019 20:57 przez jozzy22Cobresal - Deportes
Typ: 1golht kurs: 2.55 STS
Start o 21
w końcu tu się edytuje czy cytuje teraz?
ładnie wystartowałem po sezonie ogórkowymcytat z dnia 9 lipca 2019 20:53 przez zderzokCELTIC 1.97 !
Cytujemy.cytat z dnia 9 lipca 2019 21:42 przez zderzok
w końcu tu się edytuje czy cytuje teraz?
Nie wiem, ja nie zauważyłam żeby pytał o rozliczenie. Spytał tylko czy cytujemy czy edytujemy.cytat z dnia 9 lipca 2019 21:50 przez robin.on.Oj @kamilcia21 ....
No niestety jesteś w błędzie...
pytal jak rozliczamy...
wg mnie edytowanie ma większy sens, ponieważ nie zaśmiecamy tematu plusami. Każdy kto tu siedzi, w pewnym sensie czeka na kolejne propozycje graczy i jak coś nowego wskoczy to jest to czytelniejsze niż przebijanie się przez edytowane plusy czy minusy. Moje zdanie tylko to jest.cytat z dnia 9 lipca 2019 21:50 przez robin.on.Oj @kamilcia21 ....
No niestety jesteś w błędzie...
pytal jak rozliczamy...
W regulaminie jest wyraźnie że przez edycję postu...
9) Oczekujemy, że podane typy live będą rozliczane przez samych userów po zakończeniu meczu czy zdarzenia (poprzez edycję posta). W razie braku rozliczenia typu przez samego podającego do 1 godziny od zakończenia meczu, Moderatorzy działu mają prawo go rozliczyć w ramach edycji posta
PS. Niech moderatorzy wypowiedzą się. Być może jestem w błędzie
HJK 3:0
Zapisz to w kalendarzu...cytat z dnia 9 lipca 2019 21:58 przez zderzok
wg mnie edytowanie ma większy sens, ponieważ nie zaśmiecamy tematu plusami. Każdy kto tu siedzi, w pewnym sensie czeka na kolejne propozycje graczy i jak coś nowego wskoczy to jest to czytelniejsze niż przebijanie się przez edytowane plusy czy minusy. Moje zdanie tylko to jest.
Prosta odpowiedź, Robin: nie.cytat z dnia 9 lipca 2019 22:03 przez robin.on.
... Proste pytanie: czy chciałabyś Kamilcia żebym za każdym razem cytował swój post/typ?