>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [90]

Status
Zamknięty.
jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
dziwny kurs w meczu Floresta EC U20 (Brazylia)

na gola do przerwy w 29 minucie 3.50

gram @ 3.70       
over 1.5 w meczu @ 4.00      

Otrzymane punkty reputacji: +26
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
EL. LM
Dudelage - Valletta
2-0  57 min.
typ: Dudelage over 2,5   3j

2-2     kiepsko.
--------------------------------------------
Dzisiaj typów: 9
Wygranych:     4
Przegranych:   5

łącznie: 43/22-21 mogło być lepiej. Uczymy się  ;)

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
cytat z dnia 9 lipca 2019 21:42 przez zderzok

w końcu tu się edytuje czy cytuje teraz?
Cytujemy.
Z regulaminu: "Jeśli chcemy pochwalić się trafionym typem to należy to zrobić przez opcję cytowania (z działu tematycznego lub tematu live)."
Chyba, że nie chcemy się chwalić. Wtedy skromnie milczymy.

Otrzymane punkty reputacji: +24
uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Oj @kamilcia21 .... 
No niestety jesteś w błędzie...
pytal jak rozliczamy...
W regulaminie jest wyraźnie że przez edycję postu...

9) Oczekujemy, że podane typy live będą rozliczane przez samych userów po zakończeniu meczu czy zdarzenia (poprzez edycję posta). W razie braku rozliczenia typu przez samego podającego do 1 godziny od zakończenia meczu, Moderatorzy działu mają prawo go rozliczyć w ramach edycji posta

PS. Niech moderatorzy wypowiedzą się. Być może jestem w błędzie 

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
cytat z dnia 9 lipca 2019 21:50 przez robin.on.Oj @kamilcia21 .... 
pytal jak rozliczamy...
Nie wiem, ja nie zauważyłam żeby pytał o rozliczenie. Spytał tylko czy cytujemy czy edytujemy.
W sumie sama nie wiem czy to takie ważne. Jeśli mój typ jest głęboko zakopany to cytuję natomiast jeśli gdzieś bliżej to lepiej chyba edytować? 

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
cytat z dnia 9 lipca 2019 21:50 przez robin.on.Oj @kamilcia21 .... 
pytal jak rozliczamy...
W regulaminie jest wyraźnie że przez edycję postu...

9) Oczekujemy, że podane typy live będą rozliczane przez samych userów po zakończeniu meczu czy zdarzenia (poprzez edycję posta). W razie braku rozliczenia typu przez samego podającego do 1 godziny od zakończenia meczu, Moderatorzy działu mają prawo go rozliczyć w ramach edycji posta

PS. Niech moderatorzy wypowiedzą się. Być może jestem w błędzie 
wg mnie edytowanie ma większy sens, ponieważ nie zaśmiecamy tematu plusami. Każdy kto tu siedzi, w pewnym sensie czeka na kolejne propozycje graczy i jak coś nowego wskoczy to jest to czytelniejsze niż przebijanie się przez edytowane plusy czy minusy. Moje zdanie tylko to jest.

Otrzymane punkty reputacji: +12
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Na logikę masz rację, zderzok. Tak byłoby czytelnej. Możemy się umówić, że nie będziemy cytować tylko edytować i po sprawie. 

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
cytat z dnia 9 lipca 2019 16:05 przez erni1Tasiemka na dzisiejsze mecze LM i LE
HJK powyzej 1 gola
Suduva handi +2.25
Rangers powyzej 2 goli
Hajduk powyzej 1 gola
TNS powyzej 1 gola
Dudelange powyzej 1 gola
Ako 3.08 lvbet
HJK 3:0
Suduva 0:0
Rangers 4:0
Hajduk 2:0
TNS 2:2
Dudelange 2:2
Ako na   
Kontra, którą zagrałem na under w meczu TNS trochę zmniejszyla zysk ale ten mecz w zasadzie zamykal kupon, nie bylo cashoutu i nie chcialem ryzykowac.
Generalnie dzisiaj dla wielu z nas udany dzień. 

Otrzymane punkty reputacji: +40
uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
cytat z dnia 9 lipca 2019 21:58 przez zderzok

wg mnie edytowanie ma większy sens, ponieważ nie zaśmiecamy tematu plusami. Każdy kto tu siedzi, w pewnym sensie czeka na kolejne propozycje graczy i jak coś nowego wskoczy to jest to czytelniejsze niż przebijanie się przez edytowane plusy czy minusy. Moje zdanie tylko to jest.
Zapisz to w kalendarzu...
pierwszy raz chyba się z tobą zgadzam...
Coś jest nie tak... 
Wracając do tematu. Proste pytanie: czy chciałabyś Kamilcia żebym za każdym razem cytował swój post/typ? Robiłbym niepotrzebnie zamieszanie - teraz dołożyć kilka takich jak ja i jest kilka stron powtarzania i rozliczania tych samych typów - nic sensownego. Edycja jest dobrym rozwiązaniem moim zdaniem. Ja czasem użyje cytowania jeżeli uda mi się coś grubszego trafić - w innych przypadkach zazwyczaj edycja. Róbcie jak chcecie - ja napisałem jak jest w regulaminie. Wysokich wygranych.
GL

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Ja będę edytował. @kamilcia21 Umówmy się, ale w STS-ie lub innym naziemnym to wymienimy poglądy dot. bukmacherki hehe....wchodzisz w to?
żart, bo zaraz mnie tu ostrzeżenie dadzą, że spamuje :p

Edit: @robin.on.   zapisałem heh

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Ktoś ostatnio pisał, że Svitolina (chyba) i Halep powinny dawno wylecieć bo słabo się prezentują, a tu patrz , nadal są i grają ze sobą w półfinale :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom