>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [9]

Status
Zamknięty.
szoky 104

szoky

Użytkownik
A set dla Almagro już nie wejdzie pewnie, Rafa go połamał i wszystko wskazuje na to, że wygra w dwóch setach.
Raja/Roelofse brejk ????
E:
Cofam, już nie wierzyłem w Nico a on właśnie przełamał.
Zaraz będziesz musiał cofać drugi raz ;) Ten tenis...

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Zaraz będziesz musiał cofać drugi raz ;) Ten tenis...
No niestety, liczyłem, że chociaż serwis będzie teraz utrzymywał a tu się do zera gość łamie :;/: no trudno, zresztą i tak bardziej obchodzą mnie mecze Querreya i Del Potro niż Rafy z Almagro ????

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
No niestety, liczyłem, że chociaż serwis będzie teraz utrzymywał a tu się do zera gość łamie :;/: no trudno, zresztą i tak bardziej obchodzą mnie mecze Querreya i Del Potro niż Rafy z Almagro ????
ależ WTA (bez urazy) się porobiło w Rio ????

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Chardy/Paes do gry, prawda?:p
Oto jest pytanie ???? Gdyby wczoraj Lipsky bodajże aż tak nie pomagał to pewnie by nie grali, inna sprawa, że rywale średniawi i strzelam, że kwale do 500-tek mogą mieć, zaraz nawet sprawdzę. Chardy gra dalej w singlu, więc w deblu może nie odpuszczać.
E:
A jednak nie, obaj mają zapewnione miejsca w drabince główniej - jeden w Sao Paulo, drugi w Acapulco.
hehe napisz jeszcze raz to moze znowu Almagro przelamie ????
Z mojej strony już pas :cool:

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Na jutro ciekawie wygląda handicap +4,5 w stronę Kuznetsova, fajny kurs a moim zdaniem lepiej grać pewnie będzie to niż handi setowe - Cilic na returnie słabo wygląda, jeden TB powinien być - jeśli się Marin nie połamie :razz:
Brawo Wawo za typ ;)
@saltan dzięki za info, jak Grothy utrzymają to wejdę ????
/e: *2:0 :;/:
Też miałem taki zamiar a tu takie coś.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
No to próbuję Chardy/Paes wygrają mecz @1,75 bet365 ::: 0,25/3j
A Chardy/Paes to już biorą na spokojnie zapewne. Nie powinni tutaj odpuszczać, bardziej bym Grannolersa o to podejrzewał - mógłby chcieć przed turniejem w Sao Paulo chcieć na mączce potrenować.

Otrzymane punkty reputacji: +4
kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik

Co się na forum dzieje, dx2 nawet bana wyłapał, w konkursie o posty miesiąca zamieszanie. Nieciekawie.

A Chardy/Paes to już biorą na spokojnie zapewne. Nie powinni tutaj odpuszczać, bardziej bym Grannolersa o to podejrzewał - mógłby chcieć przed turniejem w Sao Paulo chcieć na mączce potrenować.
Przespałem ????
Querrey jedzie jak z de Bakkerem :cool:

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Temperley - Lanus
over 0,5 gola w meczu @ 1,80 STS +++

No to próbujemy. Kurs już mocny. Temperley 3 mecz w lidze i jeszcze brak gola. Lanus też w mega formie. Powinna brama paść.

Otrzymane punkty reputacji: +10
howardleb 136

howardleb

Użytkownik
Temperley - Lanus

over 0,5 gola w meczu @ 1,80 STS

No to próbujemy. Kurs już mocny. Temperley 3 mecz w lidze i jeszcze brak gola. Lanus też w mega formie. Powinna brama paść.
jak na zawołanie karny, chciałem poczekać do @2,00 i gwizdek :razz:

nole 6,1K

nole

Forum VIP
jak na zawołanie karny, chciałem poczekać do @2,00 i gwizdek
Ja czekalem do 60&#39; i zagrałem. 3 minuty później i po wszystkim. I tak mam coś przeczucie, że Temperley zapakuje gola w tym meczu, ale nie ruszam już tego.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
✅✅
To jeszcze Querrey niech to kończy a potem JMDP wygrywa ????

Próbuję Cuevas 2:0 @1,53 bet365 ::: 0,25/3j

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom