Oto jest pytanie ???? Gdyby wczoraj Lipsky bodajże aż tak nie pomagał to pewnie by nie grali, inna sprawa, że rywale średniawi i strzelam, że kwale do 500-tek mogą mieć, zaraz nawet sprawdzę. Chardy gra dalej w singlu, więc w deblu może nie odpuszczać.Chardy/Paes do gry, prawda?
Z mojej strony już pashehe napisz jeszcze raz to moze znowu Almagro przelamie ????
Saltan to odwoluj 3 raz ;D
set Nadal 1.53 bet365
Paes chyba na serwisie był ????Też miałem taki zamiar a tu takie coś.
Też miałem taki zamiar a tu takie coś.@saltan dzięki za info, jak Grothy utrzymają to wejdę ????
/e: *2:0 :;/:
Przespałem ????No to próbuję Chardy/Paes wygrają mecz @1,75 bet365 ::: 0,25/3j
Co się na forum dzieje, dx2 nawet bana wyłapał, w konkursie o posty miesiąca zamieszanie. Nieciekawie.
A Chardy/Paes to już biorą na spokojnie zapewne. Nie powinni tutaj odpuszczać, bardziej bym Grannolersa o to podejrzewał - mógłby chcieć przed turniejem w Sao Paulo chcieć na mączce potrenować.
Zaczyna jak Chardy, zaraz jak on odwróciPrzespałem ????
Querrey jedzie jak z de Bakkerem
jak na zawołanie karny, chciałem poczekać do @2,00 i gwizdek :razz:Temperley - Lanus
over 0,5 gola w meczu @ 1,80 STS
No to próbujemy. Kurs już mocny. Temperley 3 mecz w lidze i jeszcze brak gola. Lanus też w mega formie. Powinna brama paść.
Ja czekalem do 60' i zagrałem. 3 minuty później i po wszystkim. I tak mam coś przeczucie, że Temperley zapakuje gola w tym meczu, ale nie ruszam już tego.jak na zawołanie karny, chciałem poczekać do @2,00 i gwizdek
No to próbuję Chardy/Paes wygrają mecz @1,75 bet365 ::: 0,25/3j