Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
cytat z dnia 21 czerwca 2019 20:34 przez dracondCo Panowie przygotowujecie na Francję? Ja mam Francja win i over 3,5 goli w meczu po kursie 3,00 ale to już dawno wzięte - może są jakieś nowe propozycje, bo widzę, że dziś kosicie ostro
Ojj bardzo nie
Jak ja nie cierpię oglądać ludzi, którym się nie chce. Nikt im nie każe gryźć gleby ale chociaż się ruszać odrobinę bardziej niż mucha w smole... blee
Ojj bardzo nie
Jak ja nie cierpię oglądać ludzi, którym się nie chce. Nikt im nie każe gryźć gleby ale chociaż się ruszać odrobinę bardziej niż mucha w smole... blee
Rumunia może by mi jeszcze przeszła przez myśl, bo ludzie nawijali po różnych forach o niej, ale żeby robić dubla z chorwacją? Przyznaję, masz cojones
A na teraz: KH Hlidarendi - Einherji [over 1,5] 2,38 /STS/
Mam nadzieję, że przynajmniej moja kochana Islandia mnie nie zawiedzie
Twoje pytanie nie było "normalne". Normalne pytanie wygląda następująco: "Dlaczego nie robisz podsumowań swoich typów?". To po pierwsze. Po drugie nikt tutaj nie ma obowiązku robić podsumowań. Po trzecie - zajmij się podawaniem typów (do tego służy ten dział), ewentualnie grzecznie komentować i przestań się awanturować. Pozdrawiam!