Może o2.5 w meczu , powinno się teraz otworzyć spotkanie ...cytat z dnia 19 czerwca 2019 21:50 przez robin.on.
Kurła złoty, kolego a co Ty masz tv bez Varu...? Hehe
przez przerwę prowadzimy nawet. Wow.
Taka sprawiedliwość... Nie mnie oceniać. Trzeba pomyśleć czy coś tu dołożyć jeszcze na drugą...
No co tu gadać, śmierdzi golem dla gospodarzy i to widać... Niestety...cytat z dnia 19 czerwca 2019 22:21 przez kamilcia21Kownacki do zmiany w trybie pilnym. Nie mamy ataku. Beznadziejny występ Kownasia. Zamiast grać pajacuje. Widać, że jest kompletnie bez formy. Mam nadzieję, że Czesiu to widzi.
Całkiem możliwe, że Włosi wyrównają ale jeśli mam być szczera to ja tego smrodu nie czuję. Nasi bronią się bardzo mądrze. Widać pomysł na defensywę.cytat z dnia 19 czerwca 2019 22:25 przez qowalsky6
No co tu gadać, śmierdzi golem dla gospodarzy i to widać... Niestety...
Czesiek jednak nie śpi ????cytat z dnia 19 czerwca 2019 22:21 przez kamilcia21Kownacki do zmiany w trybie pilnym. Nie mamy ataku. Beznadziejny występ Kownasia. Zamiast grać pajacuje. Widać, że jest kompletnie bez formy. Mam nadzieję, że Czesiu to widzi.
0:1
Mam nadzieję, że wejdzie Ci wszystko - sam skorzystałem z Twoich propozycji (poza samobójem)
Bo na rezultat "swojej" drużyny się nie gra. A tym bardziej na porażkę. Wtedy pojawia się syndrom tzw. mieszanej radochycytat z dnia 19 czerwca 2019 23:08 przez dracondŁo matko... niby człowiek powinien się cieszyć z wygranej Polski, ale zyebali mi dwie piękne taśmy i to dwoma różnymi zakładami... najgorszy możliwy wynik :-/
Co Ty gadasz Odwieczna reguła zakładów bukmacherskich mówi - graj przeciw Polakom: nie dość, że masz większe szanse zwycięstwa, to nawet jak przegrasz, to w końcu wygrywa reprezentacjacytat z dnia 20 czerwca 2019 00:04 przez kamilcia21
Bo na rezultat "swojej" drużyny się nie gra. A tym bardziej na porażkę. Wtedy pojawia się syndrom tzw. mieszanej radochy
No, proszę. Jak widać muszę się jeszcze wiele nauczyć. ) Swoja drogą - ostatni przykład idealnie dzisiaj pasuje.cytat z dnia 20 czerwca 2019 00:19 przez dracond
Co Ty gadasz Odwieczna reguła zakładów bukmacherskich mówi - graj przeciw Polakom: nie dość, że masz większe szanse zwycięstwa, to nawet jak przegrasz, to w końcu wygrywa reprezentacja