>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [89]

Status
Zamknięty.
dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
cytat z dnia 18 czerwca 2019 22:26 przez verno

nic specjalnego 8 setek i 2 karne zmarnowane w meczu Anglia Francja
Aaa ok, nie oglądam tego meczu, stąd byłem taki niedomyślny. Ale rozumiem Was i łączę się w bólu.
Jak sobie przypomnę niedawny mecz ligi brazylijskiej gdzie jedna drużyna grała ponad połowę meczu z przewagą jednego zawodnika, w tym 20 minut z przewagą dwóch i nie padłą żadna bramka, to mnie cholera bierze (a miałem takie AKO, jakiego dawno nie zrobiłem).

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
jak jakis zwykly over 2.5 bym gral to w/e ale zagralem over 3.5 @3.10 i over 4.5 @5.80 a na dobra sprawe powinno w 1 polowie wejsc no aale coz teraz i tak 4fun cos obstawie zeby lepiej sie ogladalo ale uwazajcie zeby nie poplynac panowie ;p

Otrzymane punkty reputacji: +34
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
cytat z dnia 18 czerwca 2019 22:30 przez verno

Już kiedyś chyba nazwałeś mnie tak "ojcze Verno" śmiesznie to wygląda :D a mecz no comment.
Mam Ci przypomnieć co napisałeś kiedyś na live czacie? :), a szło to mniej więcej tak (w sensie): "jak będzie tak i tak, to ja jestem ksiądz". Chyba o Legię chodziło. No i zostałeś "ojcem Verno", choć potem Cię trochę "nie było" :) W archiwum trzeba przepatrzeć :)

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
cytat z dnia 18 czerwca 2019 22:35 przez qowalsky6

Mam Ci przypomnieć co napisałeś kiedyś na live czacie? :), a szło to mniej więcej tak (w sensie): "jak będzie tak i tak, to ja jestem ksiądz". Chyba o Legię chodziło. No i zostałeś "ojcem Verno", choć potem Cię trochę "nie było" :) W archiwum trzeba przepatrzeć :)
Pamiętam to :D  ale tak jak napisałem wyżej, teraz tylko 4fun dla emocji oglądania no chyba że zaczną się sezony w hokeju to trochę więcej ale raczej bukmacherke odstawiłem na bok ;)

dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
cytat z dnia 18 czerwca 2019 22:19 przez dracondMartwi mnie Wasza "zabawa" w wynalazki (zakłady 10 minutowe). W sensie - jeżeli zarabiacie to super i tego Wam życzę, ale spada aktywność w uniwersalnych - ogólnych typach, którymi lubię się inspirować :)
Zatem sam wrzucę coś "standardowego": ⚽Stjarnan - Breidablik (over 1,5) 1,91 /STS/

Edit: No to kurna pomogłem... gol 10 sekund po napisaniu posta :-/ To może teraz chociaż bts po 1,69
Siedzi i over i bts ale raczej nikt nie pograł, więc nie ma się co jarać ;-/

Otrzymane punkty reputacji: +41
dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
cytat z dnia 18 czerwca 2019 22:36 przez verno

Pamiętam to :D  ale tak jak napisałem wyżej, teraz tylko 4fun dla emocji oglądania no chyba że zaczną się sezony w hokeju to trochę więcej ale raczej bukmacherke odstawiłem na bok ;)
Weź wypluj te słowa. Już kilku wartościowych ludzi stąd odeszło. Jesteś jedną z nielicznych osób, dla których tutaj zaglądam. To forum już ledwo funkcjonuje, nie odchodźcie stąd.
Dlatego chociaż niektórzy przychrzaniają się do takich ludzi jak Robin za to, że wrzucają sporo typów, często nietrafionych, to ja ich szanuję za ich pracę. Kiedyś jak przez godzinę nie zaglądałem do działu "na żywo" to kilka stron w plecy byłem. Teraz przez cały dzień czasami jedna-dwie strony typów są... smutne :-/

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
cytat z dnia 18 czerwca 2019 22:41 przez dracond

Weź wypluj te słowa. Już kilku wartościowych ludzi stąd odeszło. Jesteś jedną z nielicznych osób, dla których tutaj zaglądam. To forum już ledwo funkcjonuje, nie odchodźcie stąd.
Dlatego chociaż niektórzy przychrzaniają się do takich ludzi jak Robin za to, że wrzucają sporo typów, często nietrafionych, to ja ich szanuję za ich pracę. Kiedyś jak przez godzinę nie zaglądałem do działu "na żywo" to kilka stron w plecy byłem. Teraz przez cały dzień czasami jedna-dwie strony typów są... smutne :-/
Nie przesadzałbym z oceną mojej osoby :D anyway trzeba czekać na sezony hokeja, inaczej nie pomogę :D

Otrzymane punkty reputacji: +7
marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
cytat z dnia 18 czerwca 2019 22:37 przez dracond

Siedzi i over i bts ale raczej nikt nie pograł, więc nie ma się co jarać ;-/
Typ uniwersalny to wygra przegra lub remisuje dla mnie to reszta to wynalazki btts overy itp.dawniej było mniej typów z meczu do zagrania i było łatwiej stare czasy

dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
cytat z dnia 18 czerwca 2019 22:46 przez marcin5555

Typ uniwersalny to wygra przegra lub remisuje dla mnie to reszta to wynalazki btts overy itp.dawniej było mniej typów z meczu do zagrania i było łatwiej stare czasy
Zgoda, ale jak napisałeś - czasy się zmieniają - dlatego teraz overy i btsy są już standardem (wg mnie)

Otrzymane punkty reputacji: +6
uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
cytat z dnia 18 czerwca 2019 21:49 przez robin.on.ME U21
Anglia - Francja, Btts, @3.00, 0:0 w przerwie, stawka: x3 

Gram jeszcze bttsa - żałuję ze zagrałem over angoli... Nie ogarną. Moim zdaniem możliwy tu jest... remis... Nie zdziwię się jak będzie 1:1 (@6.00 w przerwie). Over 2.5 ciężko...

@3.00
kolejna trójka siedzi dziś... 
1:1 w 89 minucie
Czerwona pomogła...
Te 2 karne niewykorzystane Francuzów...
FT 1:2
samoboj w doliczonym czasie...
Dziś: postawione: 84j, wygrane: 114.4j, bilans: + 30.4j (7/8)

Otrzymane punkty reputacji: +21
dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
Jakby ktoś chciał to overek w meczu Stjarnan - Breidablik można jeszcze brać. To jest Islandia, tutaj gole w końcówce meczu to norma :)

Otrzymane punkty reputacji: +25
dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
⚽Atlético Porteño - LDU Portoviejo [over 2,0] /STS/ myślę, że stawkować można śmiało x5... przynajmniej opierając się na statystyce (albo to właśnie podpucha buków)

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Copa America, 23:30
Bolivia - Peru, Bolivia strzeli gola w pierwszej polowie, @3.50, stawka: x2

edit

1:0 w 28 minucie (z karnego)
Dziś: postawione: 88j, wygrane: 128.4j, bilans: + 40.4j (8/8)

Otrzymane punkty reputacji: +4
dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
cytat z dnia 18 czerwca 2019 23:10 przez dracond⚽Atlético Porteño - LDU Portoviejo [over 2,0] /STS/ myślę, że stawkować można śmiało x5... przynajmniej opierając się na statystyce (albo to właśnie podpucha buków)
No cóż. Było dość bezpiecznie, ale jednak bez fajerwerków - zwrot (1:1).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom