uzytkownik-162435
Użytkownik
karny dla Francuzów w 15 minucie i 0:1
dziekuje
dziekuje
niestety, gol został strzelony w 16 minucie więc szanse znikome...cytat z dnia 27 czerwca 2019 21:17 przez kamilcia21
Takiej sytuacji jeszcze nie miałam. Karny przyznany w 14 minucie, gol w 15:15.
I co teraz? Zapewne nie uznają mi kuponu?
Tak, oczywiście. Tylko, że teraz wyobraźmy sobie podobną sytuację gdy gramy ostatni przedział.cytat z dnia 27 czerwca 2019 21:19 przez gy_gy_craveelLiczy sie czas zdobytej bramki.
Sprawdziłam Forbet, kupon uznany za przegrany.cytat z dnia 27 czerwca 2019 21:19 przez robin.on.
niestety, gol został strzelony w 16 minucie więc szanse znikome...
swoją drogą niefart...
Kamilcia przyjęłaś dość niewdzięczny system gry, który niestety wiąże się z takimi sytuacjami, właśnie dlatego ja nie lubię grać takich typów. Niemniej przyznaję, że jestem pod wrażeniem jak Ci to idzie. Oby tak dalej i więcej szczęścia, a nie tak jak tutaj z tym karnym.cytat z dnia 27 czerwca 2019 21:27 przez kamilcia21
Sprawdziłam Forbet, kupon uznany za przegrany.
Stawka śmieszna ale jakby ktoś postawił stówkę i taka sytuacja? Oj, założę się, że leciałyby przekleństwa. no cóż, urok takiej zabawy.
Tak, tak, wiem. Wystarczy 0-0 i spore tyły.cytat z dnia 27 czerwca 2019 21:29 przez dracond
Kamilcia przyjęłaś dość niewdzięczny system gry, który niestety wiąże się z takimi sytuacjami, właśnie dlatego ja nie lubię grać takich typów. Niemniej przyznaję, że jestem pod wrażeniem jak Ci to idzie. Oby tak dalej i więcej szczęścia, a nie tak jak tutaj z tym karnym.