Tak, oczywiście. Tylko, że teraz wyobraźmy sobie podobną sytuację gdy gramy ostatni przedział.
Wszystko okej ale sędzia mnie dobił, czas leciał, sekundy zasuwały a ten sobie w notesiku żółtą kartkę notuje. A ja w duchu "pisz szybciej dupku" ))
Sprawdziłam Forbet, kupon uznany za przegrany.
Stawka śmieszna ale jakby ktoś postawił stówkę i taka sytuacja? Oj, założę się, że leciałyby przekleństwa. no cóż, urok takiej zabawy.
cytat z dnia 27 czerwca 2019 21:27 przez kamilcia21
Sprawdziłam Forbet, kupon uznany za przegrany.
Stawka śmieszna ale jakby ktoś postawił stówkę i taka sytuacja? Oj, założę się, że leciałyby przekleństwa. no cóż, urok takiej zabawy.
Kamilcia przyjęłaś dość niewdzięczny system gry, który niestety wiąże się z takimi sytuacjami, właśnie dlatego ja nie lubię grać takich typów. Niemniej przyznaję, że jestem pod wrażeniem jak Ci to idzie. Oby tak dalej i więcej szczęścia, a nie tak jak tutaj z tym karnym.
Kamilcia przyjęłaś dość niewdzięczny system gry, który niestety wiąże się z takimi sytuacjami, właśnie dlatego ja nie lubię grać takich typów. Niemniej przyznaję, że jestem pod wrażeniem jak Ci to idzie. Oby tak dalej i więcej szczęścia, a nie tak jak tutaj z tym karnym.
Tak, tak, wiem. Wystarczy 0-0 i spore tyły.
Ale obracam bonus więc to też inna para kaloszy. Normalnie już bym nie grała bo to przynosi efekt do pierwszej bramki. Jednak dzisiaj jeszcze pociągnę.