tygrys91
Użytkownik
Co grasz z Rolanda?cytat z dnia 26 maja 2019 09:43 przez quick.No, jeszcze ponad godzinka i zaczynamy Roland Garros. Mogliby już zacząć
Co grasz z Rolanda?cytat z dnia 26 maja 2019 09:43 przez quick.No, jeszcze ponad godzinka i zaczynamy Roland Garros. Mogliby już zacząć
Już spisałeś Empoli na straty? Brzydkocytat z dnia 26 maja 2019 09:57 przez zikos
po co.mają łapać kartki? jak mogą grać na remis spokojnie...wątpliwa sprawa jak dla mnie ten bet
Czemu mają służyć takie wpisy? Nie podawałes żadnego typu a teraz takie coś. Skoro trzymasz typy dla siebie to uwagi też trzymaj dla siebie. Pozdrawiamcytat z dnia 26 maja 2019 11:21 przez quick.Martić 4-1 na szybko, a oni dali linię -4g ????????????
Hmm, powinna zrobić mi to gładko, bardziej niż się spodziewałem
cytat z dnia 26 maja 2019 11:26 przez adik1992
Czemu mają służyć takie wpisy? Nie podawałes żadnego typu a teraz takie coś. Skoro trzymasz typy dla siebie to uwagi też trzymaj dla siebie. Pozdrawiam
Ok. Jeżeli uważasz że Martic weźmie mecz w dwóch setach to piszesz Martic 2 set i podajesz kurs i tyle wystarczy. Nie trzeba pisać opowiadań i analiz tu do typow.cytat z dnia 26 maja 2019 11:31 przez quick.
No to inaczej, skoro to razi tak bardzo.
Martić gra swoje, dobry serwis i skuteczna z krótszych piłek. Jabeur dużo błędów, dużo ryzyka, ale nieopłacalnego. Jakby ktoś chciał coś grać w kierunku Martić na drugiego seta, to warto
6-1 po pierwszym secie, zgodnie z planem, jak dla mnie.
Pozdrawiam ????
Ja jestem przede wszystkim dziennikarzem tenisowym, także mam to we krwi. Poza tym, trzeba być bardzo leniwym, żeby oczekiwać wszystkiego na tacy, a na to nic nie poradzę. Moim zdaniem ważniejsze jest to, żeby dać komuś jakieś wskazówki, żeby mógł się na tym oprzeć w kolejnych dniach turnieju, to wydaje mi się dużą pomocą, tylko trzeba być w miarę inteligentnym i przede wszystkim chcieć.cytat z dnia 26 maja 2019 11:37 przez adik1992
Ok. Jeżeli uważasz że Martic weźmie mecz w dwóch setach to piszesz Martic 2 set i podajesz kurs i tyle wystarczy. Nie trzeba pisać opowiadań i analiz tu do typow.
To forum bukmacherskie a nie interia czy Onet. Podaje się typy a nie pisze relację że spotkań. Jest temat gdzie można pisać swoje spostrzeżenia odnośnie meczów tenisowych. Mam nadzieję że pomogłem i wyjaśniłem.cytat z dnia 26 maja 2019 11:41 przez quick.
Ja jestem przede wszystkim dziennikarzem tenisowym, także mam to we krwi. Poza tym, trzeba być bardzo leniwym, żeby oczekiwać wszystkiego na tacy, a na to nic nie poradzę. Moim zdaniem ważniejsze jest to, żeby dać komuś jakieś wskazówki, żeby mógł się na tym oprzeć w kolejnych dniach turnieju, to wydaje mi się dużą pomocą, tylko trzeba być w miarę inteligentnym i przede wszystkim chcieć.
Pozdrocytat z dnia 26 maja 2019 11:41 przez quick.
Ja jestem przede wszystkim dziennikarzem tenisowym, także mam to we krwi. Poza tym, trzeba być bardzo leniwym, żeby oczekiwać wszystkiego na tacy, a na to nic nie poradzę. Moim zdaniem ważniejsze jest to, żeby dać komuś jakieś wskazówki, żeby mógł się na tym oprzeć w kolejnych dniach turnieju, to wydaje mi się dużą pomocą, tylko trzeba być w miarę inteligentnym i przede wszystkim chcieć.
Niech Cię to już tak nie boli, wyluzuj pośladki, panie znawcocytat z dnia 26 maja 2019 11:44 przez adik1992
To forum bukmacherskie a nie interia czy Onet. Podaje się typy a nie pisze relację że spotkań. Jest temat gdzie można pisać swoje spostrzeżenia odnośnie meczów tenisowych. Mam nadzieję że pomogłem i wyjaśniłem.