>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [88]

Status
Zamknięty.
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
cytat z dnia 14 maja 2019 18:00 przez casuals
Niemki biorą mecz, masakryczne frajerstwo skośnych. Brak słów, już psychicznie się nie podniosą

Już mówiłeś, że Niemki nie mają szans, więc wszystko możliwe ;) a tak poważnie, to dalej wszystko może się wydarzyć, bo tu jedna akcja może odwrócić losy meczu.

C 186

casuals

Użytkownik
cytat z dnia 14 maja 2019 18:05 przez quick.

cytat z dnia 14 maja 2019 18:00 przez casuals
Niemki biorą mecz, masakryczne frajerstwo skośnych. Brak słów, już psychicznie się nie podniosą

Już mówiłeś, że Niemki nie mają szans, więc wszystko możliwe ;) a tak poważnie, to dalej wszystko może się wydarzyć, bo tu jedna akcja może odwrócić losy meczu.

nie wziąłem pod uwagę czegoś takiego, to jest masakra co one zrobiły. TB niemki biorą na miękko, chinki w szoku

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
poza tematem sportu. jak ten cały gromi może się wypowiadać po swoim blamazu w zeszłym roku na Eurowizji, komentując szans innych wykonawców zblaznil się na całej linii. książkę jeszcze chce pisać o Eurowizji no nie wierze haha. 

i jeszcze te ich kubraczki. za wcześnie go chyba wystawili o rok na tej Eurowizji może by wygrał puchar narodów w tel avivie. jeszcze go promują komercyjne radia. słabo to wygląda slabo

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Patrząc na końcówkę tego seta, to wcale nie jestem pewien. Dobrze by było, ale to dalej loteria.

+1,5s Niemek do kasy ;) 

Chociaż ten błąd przy setowej Chinek.Może mieć duże znaczenie.

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Jednak Chinki, ale dopiero zaczynamy sezon tej patologii zwanej siatkówką kobiet i będzie wiele takich meczów. Zacieram ręce :D

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
Szwajcarki hc 0 service fault 1 set 1.9

ruskie

tajki serwują asekuracyjnie myślę że 2-1 szwajcarki wygrają  w 1 secie te zawody

4-2 siadlo

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
ciekawy temat na szwajcarki grają u siebie. z turczynkami powalczyly tajki to szybki ew obronie i co więcy bloki powinny być po stronie suiss mecz po 5 szwajcarki

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom