>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [87]

Status
Zamknięty.
erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
cytat z dnia 7 kwietnia 2019 20:17 przez gonza
cytat z dnia 7 kwietnia 2019 20:12 przez 5xharoldx5
cytat z dnia 7 kwietnia 2019 19:56 przez erni1

Kosz Oliveireinse Terceira under 187.5 1.86 etoto

erni1 co to za pani jest u Ciebie w avatarze?

Monica Belucci przecież :)

Zgadza się Monica Bellucci. Zdjęcie z czasów jej mlodosci, chociaż i teraz jak na swoje lata wygląda dobrze ;) 

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
cytat z dnia 7 kwietnia 2019 18:08 przez tomcioomen666

SWITZERLAND W - USA W over 6,5 1.70

SWITZERLAND W - USA W over 7,5 2.20

Kursy poszły w górę ja weszłem w over 6,5 grubo strasznie i tym samym wyczyściłem się do czysta jak coś wejdzie to i tak robię przerwę ,bo nie da się ciągle siedzieć przy lapku w taką pogodę ,a jutro mam na 8 rano do zabiegowego ze swoim zdrowiem ,to idę wczesnie spać 

Pozdrawiam Forumkowiczów i spokojnej nocki i całego tygodnia

Dziękuje Wszystkim za odwidzanie tematu i Przepraszam jak ktoś postawił i nie weszło nie jestem bogiem ,żeby wszystko wchodziło

Dzisiaj grubas mnie przekręcił na 1 tercje Kazastańska liga u 20 zawsze było ponad 2 a dzisiaj zaledwie 1 gol ,co zrobić ,nieraz sie człowiek przejedzie na tych młodych

Befast o 19:00 kurs 1.50 tez powinnow ejsć

Ottawa 67 z ohl też ,london cieżko widzę o 20:00

0-8 ✅ 6,5

0-8 ✅ 7,5

Można było po super dużych kursach zagrac po 2 tercjach 

Pozdrawiam

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
cytat z dnia 7 kwietnia 2019 20:10 przez tomcioomen666

USA OVER 5,5 1.50

za wszystko jadę 

6,5 2.40

za końcówkę 

Nie mam pojecia jak grali 2 tercje bo brak video error i nie moge ogladać nie stety 

ale myślę ż espokojnie walna 2 gole jak nie to jestem goły tak bywa 

miłego wieczorku ,oby weszło jak nie też będą dobre strony z tego ,bo mniej nerwów i człowiek będzie spokojniejszy nie będzie musiał się wnerwjać i oglądać

Pozdrawiam miłego tygodnia 

0-8 ✅

Piękna nocka to mi się podoba 

Zawieszam wszystko do odwołania po zastanowieniu się i stwierdziłem że trzeba odpocząć i to bardzo długo ,trzeba z pogody korzystać póki jest

Miłego tygodnia życzę wszystkim i dużo zdrówka

Do Świat powinienam się zjawić i złożyc życzenia wszystkim teraz za wcześnie jest na to bo jeszcze ponad 2 tyg do nich

Dziękuje kto pograł Na live to zarobił ,choć nerwy były bo przez 10 min zero goli w 3 tercji

Nie było video to dobrze bo bym musiał do szpitala jechać przez zdrowie moje i emocje oglądając ,a tak się tylko wynik sprawdziło co jakiś czas i jest git

Dziękuję Wszystkim!!!!

Udanych typów życzę i jak najwięcej wygranych przez cały tydzień ,oby na Święta coś zarobić 

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik

Haras El Hedoud - Smouha, Both team to score, @1.90, 1:0 w 50 minucie

+

San Martin de San Juan - Talleres de Cordoba, Both team to score, @1.50, 1:0 w przerwie

Łączny: @2.85

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom