>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [87]

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Chodzi o drugie czerwo Luisa Alberto, kosztowało mnie 2 tysiące, ale wg flashscore kartka została pokazana już po końcowym gwizdku i nie powinna się wtedy liczyć, ale nie mogę znaleźć innego źródła niż flashscore, kiedy ta kartka padła. Jak nie udowodnię wyraźnie że padła po gwizdku (jeśli tak było) to buk mnie oskubie.

Masz przerąbane raczej, bo nawet oficjalny raport na oficjalnej stronie ligi pokazuje 90+5, ale nie ma wzmianki, że po meczu. 

http://www.legaseriea.it/en/match-report-pdf/A/2018-19/UNICO/UNI/33/LAZCHI

Sprawdzałem też na stronie oficjalnej Lazio, ale tam też tylko 90+5.

Może twitter z relacją live na koncie Lazio, które nie podało takiej informacji (Savica red podali). Choć to słabe źródło. ;&lt;

https://www.youtube.com/watch?v=nzNmvAg-Jro

Może taka relacja live, w której nie ma żadnej wzmianki po meczu?:&gt;

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość

FOGNINI F. - LAJOVIC D. 2 2.60

Jak szukać niespodzianek to tylko w tenisie 

Wesołych Świat Wszystkim!!!!

K 0

kropson1988

Gość

Fajne spotkanie w Fed Cupie Garcia - Simona. W pierwszym secie Simonka przegrywala 1:4* zeby dojsc na 5*:4 i ostatecznie polegla w tb ale tam tez miala juz 7:6 . W drugim secie juz 2:0 dla Simonki i mysle , że ogolnie wezmie to spotkanie . Ale mile dla oka dziewczyny pogrywaja .

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik

No to Sevilla se zagrała w LM, idioci sie w pierwszej połowie wykartkowali, i jeszcze na dodatek sędziuje jeden z najgorszych sędziów w Hiszpanii, który nie lubi ostrej gry, pozamiatane w tym meczu juz raczej...

K 0

kropson1988

Gość

No i tak jak pisalem wczoraj po meczu Nadala z Fogiem , ze jesli Fabio przejdzie to bierze final no i mamy o to zwyciezce . Brawo Fabio zasluzyles na tytul i trzeba przyznac , ze czajnik w MC tym razem nie zawiodl ????.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
cytat z dnia 21 kwietnia 2019 14:08 przez tomcioomen666

FOGNINI F. - LAJOVIC D. 2 2.60

Jak szukać niespodzianek to tylko w tenisie 

Wesołych Świat Wszystkim!!!!

⛔

Nie było niespodzianki trudno ile razy mi włoch przekręcił to szkoda gadać ,dlatego szukałem niespodzianki a tu lipa ,co grał  Lajovicz to szkoda slow ,walił w siate jak mógł mieć piłke na breykponta to walna w siate w 2 secie ,1 nie ogladAŁEM

nIE STETY  nie idzie mi tenis kompletnie ,no sam się łudze jeszcze ż ecoś się ugra nanim a tu lipa

WESOŁYCH SWIAT !!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom