cytat z dnia 16 kwietnia 2019 10:58 przez erni1
Dziwi mnie powtarzający się atak na uzytkownika apil 64 - zazdrość, chęć zniechęcenia, żeby przestał się udzielać na forum ?
Jestem na forum dopiero od dwóch lat ale to wystarczający czas by zauważyć odejście sensownych typerów: Dziadek, Tomek80 (od koszykówki), Prezes (od piłki ręcznej), Witek (
piłka nożna), Brajanusz.
Czy celem niektórych użytkowników jest pozbycie się tych, którzy są od nich lepsi?
Kolega apil64 ma system, gra progresją, na od kilku miesięcy przynosi to zysk ale kto czyta jego posty to zauważył, że ważniejsza od progresji jest skuteczność, która musi wynosić 25-30 %. Sam gram progresją na remisy w piłce nożnej i wiem, że wazniejszy od systemu jest odpowiedni dobór drużyn. O tym, że sama progresja nie wystarczy przekonał się chyba kolega od remisów w hokeju bo przestał pisać w swoim temacie.
Każdy system doprowadzi do bankructwa jeśli nie będzie skuteczności.
Ponadto żaden piszący nie zmusza innych użytkowników do grania jego typów. Każdy ma rozum i jesli chce korzystać z cudzych typów robi to na własną odpowiedzialność.
Zamiast krytykować czy podważać innych, koncentrujmy się na wyszukaniu dobrych typów.